Meer dan 150.000 producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Gratis levering vanaf 500 €

Veel gestelde vragen

.

U kunt betalen:

- met Bancontact
- met Paypal
- met I-Deal (enkel in Nederland)
- via een bankoverschrijving

U zal gedurende het bestelproces doorverwezen worden naar onze "Payment Service Provider" Multisafepay. Na het afronden van de betaling, wordt u teruggestuurd naar onze website.

U ontvangt de factuur doorgaans binnen de 3 werkdagen. Deze wordt via e-mail opgestuurd.

E-woodproducts is een onderdeel van We-kopen.be. We zijn één en hetzelfde Belgische bedrijf (BV E-Products Europe). Als klant bij E-woodproducts hebt u meteen toegang tot alle producten van we-kopen.be. Zo kunt u naast de picknicktafel ook meteen de zaken bestellen voor het eerste tuinfeestje, of vindt u talloze zaken om u tuin in te richten of te onderhouden. Handig toch? :-)

Transport is niet gratis. Wij willen onze transporteurs steeds een eerlijke prijs geven voor hun belangrijke werk. Dit is een teken van appreciatie en respect.

U zal als klant ook een iets hogere verzendkost betalen als u meer bestelt. Het is logisch dat transporteurs meer betaald worden als ze ook meer leveren. Daarom hebben wij onze formule die de verzendkosten berekent, afgestemd op de prijs die wij ook betalen aan de transporteurs. 

De producten bij E-woodproducts zijn veelal groot en zwaar. Daarom is een gespecialiseerde verzendmethode noodzakelijk. Kleine pakketten kunnen veelal snel bij de klant geleverd worden. Grote producten zoals tuinbanken, picknicktafels, tuinkasten, eisen doorgaans een langere leveringsperiode (1-9 werkdagen).
Indien het product een langere leveringstermijn kent, dan kunt u dat ook nalezen op de betreffende productpagina.