Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Het familiepretpark Harry Malter

 

Harry Malter is de perfecte plek om een dag met uw gezin door te brengen. In het park leven 100 dieren, en u kunt ook vrij rondlopen in sommige dierenverblijven. Daarnaast is er een leuke mix van attracties, zoals windmolens, een jungleparcours, grappige spiegels en zelfs een gloednieuwe binnenspeeltuin. Harry Malter is de perfecte plek om blijvende herinneringen te creëren met uw dierbaren.
 

De geschiedenis van het pretpark Harry Malter.


Het Harry Malter pretpark werd in 1967 opgericht door Harry Malter. Harry Malter werd geboren in 1945, in een klein stadje in België. Toen hij 22 was, kreeg Harry Malter het idee om een pretpark voor gezinnen te creëren. Harry Malter wilde een plek creëren waar gezinnen konden komen en samen tijd doorbrengen, terwijl ze ook konden genieten van het gezelschap van dieren. Harry Malter werkte hard om zijn droom te verwezenlijken, en in 1967 opende het Harry Malter pretpark zijn deuren voor het publiek.

Sinds de opening is het Harry Malter pretpark blijven groeien en ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft het park nieuwe attracties toegevoegd, zoals een indoor speeltuin en een jungle parcours. De familie Harry Malter is altijd op zoek naar manieren om het park te verbeteren en het nog leuker te maken voor gezinnen.

Als u op zoek bent naar een leuk dagje uit met uw gezin, dan is Harry Malter de perfecte plek om naartoe te gaan!

 

Wat is er zowat allemaal te beleven?

 

Zodra je het park binnenkomt, voel je je een deel van de familie. Er is een kinderboerderij bij de ingang met kippen, geiten en herten, en het is meteen uitnodigend. Je kunt niet anders dan meteen aan je avontuur beginnen, en er zijn 100 verschillende dieren te ontdekken (stokstaartjes, wasberen, beverratten, struisvogels, marakamelen shetlandpony's enz.)! U kunt vrij rondlopen in de dierenverblijven en sommige van de dieren benaderen. Er zijn verschillende attracties in het dierenpark, zoals molens, een jungleparcours, grappige spiegels, en zelfs een gloednieuwe binnenspeeltuin. Volwassenen genieten ook van wat hier wordt aangeboden, omdat ze hun kinderen plezier zien maken. Er is veel interactie met de dieren, en er is veel activiteit onder de kinderen. Als je moe bent en even wilt gaan zitten?? De KING tuinbanken staan op verschillende plaatsen in het park. Ontspan en bewonder de natuur terwijl u tot rust komt.

Nadat u uw buik vol hebt van dit dierenpark, keert u terug naar het hart van het resort. Op het grote buitenterras kunt u een paar verrukkelijke warme wafels eten of plaatsnemen aan een van de King Picnic Tables. Daarna gaat u naar de andere helft van het park om een vernieuwde buitenspeeltuin te vinden. Er zijn verschillende attracties voor onze kleintjes. Ook hier kunnen de kinderen in alle rust spelen terwijl de ouders een korte wandeling kunnen maken om iets lekkers te gaan drinken.
 

Enkele sfeerbeelden:

 

harry malter tuinbank

haryy-malter-2.jpg

Harry Malter speeltuin

harry malter picknicktafels


Openingsuren (2022):
 

.
Wil je graag dit prachtpark bezoeken? Hier vindt u alvast de openingsuren. We raden het steeds aan om hun website te bezoeken! Dranken, warme maaltijden, hamburgers, frietjes, ijsjes, snacks, snoepgoed, chips, etc… te verkrijgen van 10h00 tot 18h00 (warme maaltijden tot 16h30). 

 

Adres en contact


Bosheidestraat 15
9070 Destelbergen (Heusden)
+32 (0)9 273 91 79


Koopadvies Tuinmeubelen