KING ® KLEUTER / KIND Houten Tuinbank 180 cm

KTBKD180

Tijdelijk in prijs verlaagd!

83.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 69,95

Prijs:

€ 69,95

Op onze KING kleutertuinbanken (180 cm) kunnen de kleinsten onder ons naar hartenlust keuvelen, vlechtjes maken bij hun buur of gezellig koekjes eten. Dit moderne zitmeubel, met aangepaste hoogte (35 cm), biedt plaats aan vijf tot zes kleuters en past dan ook perfect op de speelplaats van elke kleuterschool of langs de zandbak op uw tuinterras. De plankdikte (40 mm) en het stevige onderstel (poten 6 x 4 cm) zorgen ervoor dat de bank bestand is tegen het speelgeweld van al uw kapoenen.

E-woodproducts heeft dit KING product vooraf behandeld onder hoge druk, waardoor het hout optimaal beschermd is tegen alle weersomstandigheden. De tuinbank kan dan ook bij regen of wind buiten blijven staan: de kwaliteit ervan blijft gewaarborgd.

Kan E-woodproducts deze kleutertuinbank(en) bij u thuis of op school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:

De montage van deze tuinbank duurt amper tien minuutjes. Het zitvlak en de twee poten hebben wij reeds voorgemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.
Indien u dit wenst, kan de tuinbank ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze medewerkers.

Alle afmetingen op een rij:

- Kleuter tuinbankje: 180cm x 30cm x 35cm (lengte x diepte x hoogte)
- Dikte van de planken: 40mm x 70mm

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING tuinbanken het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Veiligheidsnormen:

De kleuter tuinbanken van 1.80m zijn conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:3 tot 10
Gewicht (kg):15 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:35 cm.
Breedte:30 cm.
Diepte:180 cm.
Zithoogte:35 cm.
Pootdikte:6cm x 4cm
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:6
PDF documenten: