KING ® Richard Tuintafel (180 cm)

KRTT

Tijdelijk in prijs verlaagd!

233.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 229,95

Prijs:

€ 229,95

Deze tuintafel geeft uw tuin, terras of speelplaats direct een stijlvolle uitstraling.

 

Met de KING Richard Tuintafel (180 cm) geeft u meteen een klassevolle toets aan uw tuinterras, speelplaats of bedrijfsomgeving. Dit ultrastevige product biedt u niet alleen het nodige comfort, maar scoort ook op veiligheid dankzij de afgeronde tafelhoeken. Aan dit tuinmeubel kunnen tot zes personen genieten van hun middagpauze of van een ontbijt in de zon met de hele familie.

U hoeft deze tafel in het najaar niet op te bergen, want door de grondige behandeling vooraf, is het hout bestand tegen alle weersomstandigheden. De grote plankdikte, eenvoudige montage en snelle levering aan huis zijn andere voordelen van dit KING-product.

Tip: Wil je deze tafel combineren met een aantal tuinstoelen? Bekijk dan snel onze moderne KING Henry Tuinstoelen of ga voor de klassieke KING George Tuinstoelen.

 

Kan deze tuintafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school leveren?
 

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Montage:
 

De montage van deze tuintafel duurt ongeveer tien minuten. De twee pootstukken en het tafelblad zijn reeds voor gemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug. Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren.

 

Alle afmetingen op een rij:

- Diepte x lengte x hoogte van het tafelblad: 180 cm x 72cm x 76 cm
- Planken van het tafelblad: 14 cm
- Breedte van onderstel: 62cm
- Pootdikte: 14 cm x 4 cm
- Plankdikte: 4 cm

 

FSC:

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING picknicktafel dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):35 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:76 cm.
Breedte:72 cm.
Diepte:180 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: