Houten tuinstoel KING ® Henry

KHTS

Tijdelijk in prijs verlaagd!

71.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 59,95

Prijs:

€ 59,95

Deze stoel is een perfecte plek om te genieten van de zonnestralen en de schoonheid van de natuur.

 

Houten tuinstoel Henry is niet zomaar een stoel! Zonnestralen opvangen, nippen van een drankje tussen het groen of gezellig buiten keuvelen met vrienden en familie: met de tuinstoel in massief vuren hout kan het allemaal. Deze witgele tot beige stoel schenkt je een optimaal zitcomfort dankzij zijn uitgekiende constructie, stevige planken en verfijnde afwerking met afgeronde hoeken.

Dit tuinmeubel werd gemaakt met vurenhout van eerste kwaliteit en draagt het vermaarde FSC-label. U dient het niet meer te behandelen met een onderhoudsproduct, want deze tuinstoel werd vooraf reeds onder hoge druk behandeld. Daardoor is het product bestand tegen onder meer insecten, schimmels en zware weersomstandigheden. Kortom, met de KING Henry tuinstoel wordt het seizoenenlang puur relaxen in de buitenlucht!

 

 

Wat zijn enkele activiteiten die je kunt doen terwijl je op deze tuinstoel zit?

 

Je kunt genieten van de zon, een drankje drinken tussen het groen, en gezellig buiten keuvelen met vrienden en familie terwijl je op de Houten tuinstoel Henry zit.

 

 

Wat zijn enkele eigenschappen van de tuinstoel die zorgen voor optimaal zitcomfort?

 

Deze tuinstoel heeft een uitgekiende constructie, stevige planken en grondige afwerking met afgeronde hoeken.

 

 

Wat is het FSC-label?

 

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor ons. Alle KING tuinstoelen dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

 

 

Hoe kun je ervoor zorgen dat deze tuinstoel bestand is tegen insecten, schimmels en zware weersomstandigheden zonder dat je deze hoeft te behandelen met een onderhoudsproduct?

 

Je kunt ervoor kiezen om de Houten tuinstoel Henry vooraf onder hoge druk te laten behandelen. Dit zorgt ervoor dat het product bestand is tegen meer insecten, schimmels en zware weersomstandigheden zonder dat je deze hoeft te behandelen met een onderhoudsproduct.

 

 

Alle afmetingen op een rij:

 

  • Diepte x lengte x hoogte van de tuinstoelen: 62 cm x 66 x 80 cm

  • Diepte en breedte van het zitvlak: 40,5 cm x 52 cm

  • Lengte en breedte van de armleuning: 58 cm x 7,5 cm

  • Breedte en hoogte van de rugleuning: 52 cm x 50 cm

  • Plank dikte: 2,8 cm

 

 

Montage:

 

U zet deze tuinstoel in een handomdraai in elkaar. De twee zijstukken en de zitting en rugleuning zijn al voorgemonteerd en klaar voor gebruik. We voegen een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen bij uw pakket. Indien u dat wenst, kan één van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse voor u monteren.

 

 

Betrouwbare en betaalbare levering bij onze persoonlijke service

 

Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw bestelling op tijd wordt geleverd. Daarom nemen wij het heft in eigen handen en bellen wij u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Zo kunt u met een gerust hart uitkijken naar de levering van uw bestelling.

Bovendien bieden wij betaalbare verzendkosten, met een maximum van slechts 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Bij bestellingen vanaf 200 euro bieden wij zelfs gratis levering. Zo garanderen wij dat u niet alleen uw bestelling op tijd ontvangt, maar dat u ook niet teveel betaalt voor de levering ervan.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen. 

 

Duurzaam Vuren Hout (video):

 
 

Foto's van klanten:


shop6126700.images.henry-stoel-klanten.jpg

Houten stoelen Henry in combinatie met Houten Tuintafel Richard (opgestuurd door Anoniem).
 

Reviews zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

 


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):15 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:80 cm.
Breedte:66 cm.
Diepte:62 cm.
Zithoogte:39 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:1
PDF documenten: