Tuinbank 2 meter - KING ® Charles - in behandeld hout

KCTB200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

323.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 289,95

Prijs:

€ 289,95

Tuinbank 2 meter, de ideale familiebank.Deze unieke bank (2 meter) vormt de parel van ons KING tuinbanken gamma. Dit zitmeubel biedt plaats aan drie personen en werd gemaakt uit vurenhout van de beste kwaliteit, waardoor het ongetwijfeld een fraai decorstuk in uw tuin of op uw bedrijf zal vormen. De kleine rondingen in het zitvlak, de pootdikte (80 mm) en de sterke planken (40 mm) maken het geheel erg comfortabel en stevig.

Dit E-woodproduct werd vooraf behandeld en vraagt daarom geen verder onderhoud. U kunt het dan ook probleemloos jarenlang buiten laten staan, ook bij weer en wind.

Indien u de duurzaamheid van uw tuinbank nog wil verlengen, dan raden wij u aan om deze tuinbank te behandelen met RESTOL houtolie UV. U hebt genoeg met 1 liter houtolie. Daarnaast kunt u tijdens de wintermaanden dit meubelstuk afdekken met een passende beschermhoes.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze KING tuinbank elke zomer opnieuw een absolute meerwaarde zal zijn voor uw tuin!

Stevig houten tuinbank met zorg en respect voor het product leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering. Aangezien deze bank meer dan 200 euro kost, wordt deze gratis bij u gebracht. Graag gedaan!

Montage:


U kunt deze KING tuinbank in amper een twintig minuten tijd in elkaar zetten. De twee pootstukken, het zitvlak en de rugleuning zullen al voorgemonteerd zijn en in ons pakket voorzien we ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren. Voor deze service geldt een meerprijs, die bij het afrekenen bij de totaalprijs van uw bestelling wordt opgeteld.

Alle afmetingen op een rij:

  • Zitvlak: 48 cm x 44 cm x 200 cm (diepte x hoogte x lengte)
  • Algemeen: 66 cm x 96 cm x 200 cm (totale diepte x hoogte x lengte)
  • Andere: 8 cm x 4 cm (pootdikte x plankdikte)


U wil een zitvlak dat nog meer gebogen is?


Dan verwijzen we u graag naar zijn broer KING George! Deze bank is ook 200 cm lang!


massief tuinbank gebogen zitvlak

FSC:


Als leverancier van outdoorprodukten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING tuinbanken het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw produkten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Foto's opgestuurd door klanten:


tuinbank 2 meter

(door Anoniem)

tuinbank 200 cm al een beetje verweerd

(door Familiepark Harry Malter)

tuinbank voor huwelijk

(door een gelukkig getrouwd stel :-)

zorginstelling tuinbanken

(door een zeer gelukkige leefgroep)

Reviews zijn welkom!

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):60 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:96 cm.
Breedte:200 cm.
Diepte:66 cm.
Zithoogte:44 cm.
Zitdiepte:48 cm.
Pootdikte:80mm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:3
PDF documenten: