Meer dan 150.000 producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Gratis levering vanaf 500 €

KING ® bierset 220 cm x 80 cm TAFEL EN 2 BANKEN

KBT220S80

Tijdelijk in prijs verlaagd!

227,95 €

Merk:
KING ®
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 189,95

Prijs:

€ 189,95

Productomschrijving:

Deze KING bierset (220 x 80 cm) vormt de perfecte partner voor elk tuinfeest, festival of groot evenement. Het gelakte hout (2,8 cm dik) is witgeel tot lichtbruin en kan gemakkelijk afgewassen worden na een gezellig avondje tafelen. Er kunnen tot acht mensen plaatsnemen aan onze set en de afgeronde hoeken zorgen ervoor dat uw feest in alle veiligheid verloopt. Zowel de tafel als de twee banken zijn opklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen.

Het onderstel van dit E-woodproduct heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement.

Onderhoudstip:

Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan het houten tafelblad gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

De afmetingen:

Lengte van de tafel: 220 cm
Hoogte van de tafel: 74,50 cm
Breedte van de tafel: 80 cm

Lengte van het zitvlak: 220 cm
Hoogte van het zitvlak: 47,80 cm
Breedte van het zitvlak: 25,30 cm

E-woodproducts levert de biertafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Montage:

Onze KING biersets zijn erg gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:8
PDF documenten:

Bijbehorende producten:

€ 479,95