Bierset 220 cm x 80 cm: Tafel en 2 zitbanken KING ®

KBT220S80

Tijdelijk in prijs verlaagd!

319.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen, banken tijdelijk uitverkocht, weer beschikbaar half april
€ 264,95

Prijs:

€ 264,95

Bierset 220 cm x 80 cm, de perfecte partner voor elk tuinfeest, festival of groot evenement.


Bierset 220 cm gezocht? Aan onze set kunnen tot acht personen plaatsnemen en de afgeronde hoeken zorgen ervoor dat uw feest in alle veiligheid verloopt. Zowel de tafel als de twee banken zijn inklapbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen zijn.

Onze biertafel is een perfecte serveer- en zitoplossing voor feestjes, barbecues en andere bijeenkomsten. Ze is gemaakt van vuren hout, heeft donkergroene pootjes en is gemakkelijk op te stellen. Ze kan tot 8 personen comfortabel ondersteunen, die op de bijpassende banken kunnen zitten .

Het onderstel van dit E-woodproduct heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement.

De solide constructie en het compromisloze ontwerp van deze set zal elke bezoeker zeker bevallen.


Deze bierset is gemaakt uit één stuk massief vurenhout, wat betekent dat hij stevig genoeg is om je favoriete drankjes en hapjes te ondersteunen. We hebben hem tweemaal gelakt zodat de tafel bestand is tegen vlekken van voedsel en drank. De groene poten zien er niet alleen geweldig uit, maar maken de tafel ook zeer stabiel. De tafel heeft een eenvoudig, strak ontwerp dat hem geschikt maakt voor elk type event en is perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

Onderhoud:


Deze bierset is een blikvanger in elke omgeving. Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd tegen vocht. Als u deze set in originele staat wilt houden, raden wij u aan deze bierset niet buiten in weer en wind te laten staan.

Het tafelblad kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek en water.

De afmetingen van een klaptafel zijn:

  • Lengte van de tafel: 220 cm
  • Hoogte van de tafel: 74,50 cm
  • Breedte van de tafel: 80 cm

  • Lengte van de zitbank: 220 cm
  • Hoogte van de zitbank: 47,80 cm
  • Breedte van de zitbank: 25,30 cm

E-woodproducts levert de bierset bij u thuis.Wij garanderen u een geweldige ervaring! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uur voor aankomst op.

Bij E-woodproducts zijn onze verzendkosten maximaal 10 euro, ongeacht hoeveel goederen u koopt - dus hoe meer artikelen in uw winkelwagen, hoe goedkoper het voor ons is om ze te leveren! Vanaf 200 euro is de levering gratis.

Montage:U hoeft alleen maar onze KING biersets uit te vouwen, het onderstel vast te klikken en te genieten.

FSC-vouwtafels:


E-woodproducts is trots op zijn streven naar duurzaamheid en respect voor de natuur.

De inzet van KING voor het milieu gaat verder dan het gebruik van hernieuwbare materialen. Het hout dat in alle KING FSC-gecertificeerde tafels wordt gebruikt, komt uit verantwoord beheerde en geoogste bossen.

Door voor ons bedrijf te kiezen, neemt u ook een standpunt in voor het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Breedte:80 cm
Diepte:220 cm
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:8
PDF documenten:

Bijbehorende producten: