BIERBANK 220 cm x 25 cm KING ®

KBT220B

Tijdelijk in prijs verlaagd!

92.35

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen, banken tijdelijk uitverkocht, weer beschikbaar half april
€ 79,95

Prijs:

€ 79,95

Bierbank 220 cm, alles wat je over zo'n klapbank moet weten.Bierbank 220 cm. We weten dat je op zoek bent naar een bierbank die het feest aankan. Want wat is een feest zonder ouderwetse gezelligheid? En dat is precies waarom wij u helpen!

Met deze KING bierbank (220 cm) kunt u tot acht personen zorgeloos laten genieten van een hapje en een drankje op de bank. Omdat het witgele tot lichtbruine hout vooraf dubbel gelakt is en dus gemakkelijk afwasbaar, kunt u uw gasten op uw tuinfeest of zomerevenement even laten uitblazen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het ontstaan van vlekken.

Deze klapbank is bovendien stevig genoeg om uw gasten een extra vertrouwensboost te geven: de afgeronde hoeken en het dikke hout (2,8 cm) zorgen voor de nodige stevigheid en veiligheid. En na een gezellige avond feesten is onze opvouwbare bierbank ook gemakkelijk op te bergen.

De basis van dit E-wood product heeft een donkergroene kleur en is gemaakt van sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). We hebben de zware bevestigingsclip uitgerust met een veer, die voorkomt dat de basis in elkaar klapt zonder de ontgrendelingshendel in te drukken; met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement!

Onderhoudstip:


We weten dat je van deze bank houdt, maar we hebben een paar tips om hem jarenlang mooi te houden. Ten eerste is het hout dubbel gelakt, wat betekent dat het goed beschermd is tegen de elementen. Als u de tafel op zijn best en in zijn oorspronkelijke staat wilt houden, raden wij u aan hem niet buiten in weer en wind te laten staan. Het hout zal gaan verweren, en na verloop van tijd kunnen de poten gaan roesten.

De afmetingen:

  • Lengte van het zitvlak: 220 cm
  • Hoogte van het zitvlak: 47,80 cm
  • Breedte van het zitvlak: 25,30 cm

De levering, wat kunnen we daarover vertellen? En wat kost het?


Bij E-woodproducts willen we ervoor zorgen dat u de best mogelijke ervaring krijgt wanneer u bestelt. Daarom bellen wij u een half uur voor de aankomst van uw bierbank(en) om u te laten weten dat deze onderweg is.

We willen je ook geruststellen dat de verzendkosten maximaal 10 euro bedragen, dus het maakt niet uit hoeveel bankjes je bestelt of waar ze naartoe gaan, het verzenden kost niet meer dan 10 euro. Als u meer dan 200 euro uitgeeft, is de verzending gratis!

Help! Ik monteer niet graag!


De KING bierbanken zijn zeer gebruiksvriendelijk en vereisen helemaal geen montage. U kunt dit product gewoon uitklappen.

Het beste van deze bierbanken is dat ze gebruikt kunnen worden door mensen van alle leeftijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de montage, want het hele proces is zeer eenvoudig en neemt geen tijd in beslag.


FSC-opklapbare-banken:


We zijn er trots op dat onze FSC-vouwbanken een deel van de oplossing zijn.

Toen we E-woodproducts begonnen, wilden we producten leveren die zowel mooi als duurzaam waren. Het verbaasde ons hoe weinig bedrijven producten maakten die rekening hielden met het milieu - en het verbaasde ons nog meer hoeveel mensen niet eens beseften dat hun producten schadelijk waren voor het milieu! Dus toen we ons eerste product wilden maken, een opvouwbare bank voor buiten, wisten we dat het gemaakt moest worden van duurzame materialen.

We hadden veel opties, maar uiteindelijk besloten we dat FSC-gecertificeerd hout het beste bij ons bedrijf paste. Als leverancier van buitenproducten geven we om het milieu, en de keuze voor FSC-certificering geeft ons het vertrouwen dat ons hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Wij denken dat dit ook belangrijk is voor iedereen die hier om geeft. Daarom zorgen wij er altijd voor dat uw producten voorzien zijn van het internationaal erkende FSC-label. Kiezen voor E-woodproducten is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:8
PDF documenten: