KING ® BIERBANK 160 cm x 25 cm (donkergroen onderstel)

KBT160B

Tijdelijk in prijs verlaagd!

76.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 64,95

Prijs:

€ 64,95

Op deze kleine, handige KING bierbanken (160 cm) is het heerlijk uitblazen en nippen aan een biertje tijdens een tuinfeest of openluchtconcert. Dit zitmeubel biedt plaats aan zes personen en oogt met zijn witgele tot lichtbruine kleur erg natuurlijk en authentiek. Het hout zorgt door zijn dikte niet alleen voor de nodige stevigheid, maar is door de aangebrachte laklaag ook makkelijk afwasbaar na uw evenement. De afgeronde hoeken maken deze bank dan weer uitermate geschikt voor feestjes met kinderen.

Het onderstel van de KING bierbank heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloze happening. Het hout is 2,8 cm dik.

Onderhoudstip:


Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet permanent buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan de houten zitbank gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

De afmetingen:

  • Lengte van het zitvlak: 160 cm
  • Hoogte van het zitvlak: 47,80 cm
  • Breedte van het zitvlak: 25,30 cm

Kan E-woodproducts deze bierbank(en) bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:


De KING bierbanken zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen.

FSC:


Met een KING bierbank geniet u niet alleen van de natuur, maar draagt u er ook uw steentje toe bij. Op dit E-woodproduct plakt namelijk het FSC-label, wat staat voor een wereldwijd verantwoord bosbeheer. Ons bedrijf vindt het erg belangrijk om producten te leveren die bijdragen aan een duurzame wereld, zodat ook de komende generatie zich kan uitleven tussen het groen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten: