Meer dan 150.000 producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Gratis levering vanaf 500 €

KING ® BIERBANK 110 cm x 60 cm met RUGLEUNINGEN

KBBRL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

59,95 €

Merk:
KING ®
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 49,95

Prijs:

€ 49,95

Productomschrijving:

Deze compacte 110cm zitbank heeft tevens rugleuningen die opklapbaar zijn. Ze worden vaak gebruikt in de horeca en campings.

Het onderstel van de KING bierbank met rugleuningen heeft een donkergroene kleur en is opklapbaar, waardoor u de set makkelijk kunt opbergen. Het is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm) en de zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement. Het hout is 2,8 cm dik.

Onderhoudstip:

Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan de houten zitbank gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

De afmetingen:

Lengte van de bierbank 110 cm
Hoogte van de bierbank 48 cm
Breedte van de bierbank 25 cm

Kan E-woodproducts deze opklapbare banken bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Montage:

De KING bierbanken zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen.

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING bierbanken het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:2
PDF documenten: