opklapbare ronde tafel behandeld (+ VIDEO)

EP-P3

Tijdelijk in prijs verlaagd!

32.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 29,95

Prijs:

€ 29,95

Deze draagbare opvouwbare tafel is perfect voor gebruik binnen en buiten!

 

Gun jezelf elke dag een beetje zomer met deze prachtige opvouwbare tafel.

Gemaakt van massief vurenhout, kunt u deze tafel zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor hij perfect is voor uw tuin of veranda!

Perfect om wat te lezen of te ontspannen met een kopje thee, deze stevige en duurzame klaptafel is de perfecte aanvulling op uw volgende buitenevenement.

 

Wilt u een klaptafel die lang meegaat?

 

Het is gemaakt van massief vurenhout, wat betekent dat het sterker is dan het meer gebruikelijke multiplex.

Bovendien is het niet zomaar een tafel. Het is een bureau! Je kunt hem gebruiken als losstaand bureau in je woon- of slaapkamer, of je kunt hem meenemen naar buiten voor een picknick met je vrienden.

Het beste deel? Het is op te vouwen tot een mooi pakketje zodat je het mee kunt nemen als je onderweg bent!

 

De voordelen van een massief vurenhout klaptafel:

 

Hier zijn enkele andere redenen waarom het een goed idee is om dit type tafel te kiezen:

  • Het trekt niet krom en barst niet zoals goedkopere alternatieven.

  • Makkelijk schoon te maken met water en zeep.

  • Hij is zo licht dat hij gemakkelijk kan worden verplaatst, maar toch sterk genoeg om zware voorwerpen zoals dienbladen of stapels boeken te dragen.

 

Alle afmetingen op een rij:

 

  • Diameter: 73 cm

  • Hoogte: 63 cm

 

FSC:

 

 

De Forest Stewardship Council (FSC) is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor verantwoord en duurzaam beheer van bossen. Het doel van FSC is om de economische, sociale en ecologische waarden van bossen te beschermen en te waarborgen voor toekomstige generaties.

FSC richt zich op het bevorderen van duurzame bos bouwpraktijken door middel van haar certificeringssysteem. Hierbij wordt rekening gehouden met aspecten als milieu, sociale rechtvaardigheid, economische verantwoordelijkheid en de rechten van de lokale bevolking. Bedrijven die aan de strenge eisen van FSC voldoen, krijgen het FSC-certificaat en mogen daarmee het FSC-label dragen.

Door het FSC-certificaat kunnen consumenten er zeker van zijn dat de producten die zij kopen, afkomstig zijn uit bossen die op verantwoorde wijze zijn beheerd. Dit draagt bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en de biodiversiteit. Bovendien verbetert het de leefomstandigheden van de lokale bevolking, door hen in staat te stellen om op een duurzame manier te benutten wat de bossen te bieden hebben.

FSC heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bevorderen van duurzame bos bouwpraktijken en het beschermen van de wereldwijde bossen. Het FSC-certificaat biedt consumenten de zekerheid dat de producten die zij kopen, afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Hierdoor kunnen we samenwerken aan een beter milieu en een betere toekomst voor ons allen.

 

 

Wij zijn er altijd om u te helpen problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

We horen graag van u: Neem een paar minuten de tijd om ons te vertellen over uw ervaring.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.
 

Video:

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Gewicht (kg):13 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
PDF documenten: