Meranti teak tuinbank

EP-89666

Tijdelijk in prijs verlaagd!

203.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 169,95

Prijs:

€ 169,95

De Meranti houten tuinbank is het perfecte meubelstuk om uw tuin of terras te verfraaien. Het strakke, minimalistische design maakt het een stijlvolle toevoeging aan elke buitenruimte.

Meranti is een duurzame en hardhoutsoort die afkomstig is uit Zuidoost-Azië. Het hout heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en is zeer geschikt voor gebruik buitenshuis vanwege zijn weerstand tegen vocht, rot en insecten. Hieronder worden enkele redenen besproken waarom je zou moeten overwegen om een meranti tuinbank aan te schaffen.

Duurzaamheid


Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een meranti tuinbank is de duurzaamheid van het hout. Meranti is een van de meest duurzame houtsoorten die er zijn, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage en veroudering. Het hout heeft ook een natuurlijke weerstand tegen vocht en rot, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik buitenshuis.
 

Natuurlijke uitstraling


Meranti heeft een mooie natuurlijke uitstraling die perfect past bij een buitenomgeving. Het hout heeft een warme, rijke kleur en een opvallende nerfstructuur die het een prachtige uitstraling geeft. Het is ook gemakkelijk te bewerken, zodat het hout kan worden gevormd tot verschillende ontwerpen en stijlen.

Weinig onderhoud


Een ander voordeel van meranti tuinbanken is dat ze weinig onderhoud vergen. Het hout is van nature bestand tegen de elementen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het afbladderen van verf of lak. Als je het hout mooi wilt houden, kun je het af en toe oliën om de natuurlijke kleur en glans te behouden.
 

Comfort

Een tuinbank is bedoeld om comfortabel te zijn en meranti biedt dit in ruime mate. Het hout heeft een fijne textuur en is glad genoeg om comfortabel te zitten. Daarnaast kan het hout worden gevormd om een ergonomische vorm te creëren die optimaal comfort biedt.
 

 

Milieuvriendelijk

Bovendien is meranti ook nog eens milieuvriendelijk. Het hout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er voortdurend wordt gezorgd voor de bescherming en het behoud van de bossen. Dit zorgt ervoor dat het hout op verantwoorde wijze wordt geoogst en gebruikt, zonder de natuurlijke habitats van dieren en planten te verstoren.

Kortom, als je op zoek bent naar een tuinbank van hoge kwaliteit, is een meranti tuinbank een uitstekende keuze. Het biedt duurzaamheid, esthetiek en milieuvriendelijkheid, wat allemaal belangrijke factoren zijn bij het kiezen van tuinmeubelen die bestand zijn tegen de elementen.

 

Montage:


Bij dit product zit er een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.
Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers dit product ook ter plaatse monteren.

 

Alle afmetingen op een rij:


- 150x66x88

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: