Bloembak met Trellis (140 x 90 cm) KING ®

EP-639109

Tijdelijk in prijs verlaagd!

107.94

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 99,95

Prijs:

€ 99,95

Bloembak met Trellis (140 x 90 cm) (KING)


Bloembak met Trellis gezocht? U zult vele jaren plezier hebben van uw king bloembak met trellis. Het voorbehandelde hout is sterk genoeg voor alle planten die u erin kunt stoppen! De king bloembak met Trellis is de perfecte aanvulling voor elke tuin of terras. Hij is gemaakt van een mooi, onderhoudsvrij behandeld vurenhout dat lang meegaat.


Deze plantenbak bestaat uit een combinatie van bloembak en een toogtrellis.De bloembak met toogtrellis (140 x 90 cm) is een geweldige manier om uw tuin op gang te brengen.
De plantenbak is gemaakt van hout, waardoor hij een aardse uitstraling heeft die goed samengaat met de trellis en perfect aansluit bij elke tuin.

De plantenbakken zijn voorgemonteerd en worden geleverd met anti-lekzak waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

De bloembak met hekwerk is de perfecte manier om wat kleur en leven toe te voegen aan uw tuin of balkon.Deze prachtige bloembak met hekwerk is ideaal voor elke tuin of balkon. Hij kan worden gebruikt om klimplanten te kweken, zoals clematis of klimop, of zelfs om groenten zoals tomaten, paprika's en pepers te kweken.

Met zijn verwijderbare traliewerk zal deze bloembak u helpen een mooie uitstalling in uw tuin te creëren. Het hekwerk is gemaakt van kwaliteitshout dat jarenlang meegaat.

Deze bloembak is gemakkelijk te combineren met andere ontwerpen van KING en vormt zelfs een mooie aanvulling op uw buitenarrangement.


Kan E-woodproducts deze plantenbak(ken) op elke gewenste locatie leveren?Natuurlijk! E-woodproducts vindt goede service belangrijk, daarom bellen wij u een half uur voordat onze bezorgers komen. Verder zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis bezorging!!!!

Montage:De bloembak als ook het hekwerk worden reeds gemonteerd geleverd, u moet enkel de 2 onderdelen met mekaar verbinden op de door u gewenste plaats.

Afmetingen :

  • Hoogte: 140 cm.
  • ​Breedte: 90 cm.
  • Diepte: 30 cm.

FSC:De KING bloembakken passen niet alleen perfect in uw tuin en vullen de omliggende beplanting aan, maar hebben ook een praktisch nut. Als leverancier van buitenproducten geeft E-woodproducts om het milieu. Daarom gaat ons beleid ook hand in hand met de natuur en dragen deze KING bloembakken het internationaal erkende FSC-label. Dit betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Heeft u vragen?


Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen.

We horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Gewicht (kg):48 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Hoogte:140 cm
Breedte:90 cm
Diepte:30 cm
Overige kenmerken:
PDF documenten: