Set van 3 bloembakken Taupe

EP-638706

Tijdelijk in prijs verlaagd!

141.54

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 117,95

Prijs:

€ 117,95

Bloembakken set Taupe, je kunt ze gebruiken om je eigen kruiden, bloemen en planten te kweken!

 

Met deze slim ontworpen bloembakken set kunt u uw eigen kruiden, bloemen en planten kweken. De drie bakjes zijn samengevoegd in een mooie vierkante vorm die er op zichzelf goed genoeg uitziet, maar ook perfect is om cadeau te geven!

Drie bloembakken met deksel. Deze drie bloembakken hebben het perfecte formaat voor elke kleine plantenbak, en ze worden geleverd met deksels om uw bloemen te beschermen tegen de elementen. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout dat gemakkelijk schoon te maken is, zodat u minder tijd kwijt bent aan schoonmaken en meer tijd hebt om van uw prachtige nieuwe bloemen te genieten!

 

Laat je planten bloeien door deze mooie bloembakken te kopen!

 

Deze bloembakken zijn gemaakt van vurenhout en hebben een zachte, natuurlijke afwerking. Hij zal er prachtig uitzien in uw tuin of tuin met uw favoriete bloemen of planten.

Bereik de grond met gemak en plant uw kruidentuin Met deze set kunt u uw favoriete kruiden kweken in een compacte ruimte, zodat u kunt genieten van verse kruiden, waar u ook woont.

 

Wat is vurenhout?

 

Vurenhout is gemakkelijk te verzorgen en vereist geen speciale aandacht.

Vurenhout is een onderhoudsarm hout dat geen speciale aandacht nodig heeft. Het is bestand tegen vele plagen en ziekten, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenmeubilair.

Vurenhout wordt al honderden jaren in Europa gebruikt, maar werd meer dan 200 jaar geleden door ontdekkingsreizigers in Noord-Amerika geïntroduceerd. Tegenwoordig is Vurenhout een van de meest gebruikte houtsoorten in de VS, vooral vanwege het gebruik in buitenmeubilair en terrassen.

Vurenhout groeien in heel Noord-Amerika, maar ook in delen van Europa en Azië. Het hout komt in veel verschillende vormen voor - van dunne stroken tot dikke planken - en heeft verschillende toepassingen, afhankelijk van zijn vorm en textuur.

 

Wat taupe voor u betekent?

 

Taupe is een kleur die kan worden omschreven als een mix van grijs en bruin. Het is een beetje donkerder dan grijs, maar niet zo donker als zwart. In feite is het een zeer populaire kleur voor interieurontwerp omdat het veel toepassingen heeft en niet botst met andere kleuren.

 

Specificatie

 

Drie bloembakken met deksels. De kleur is taupe en de schappen zijn verdeeld in breed (1,6x 9 cm) en smal (1,6 x 5,5 cm). Elke doos is voorzien van een anti-uitspoeldoekdat is behandeld om te voorkomen dat schimmel, meeldauw en andere schadelijke elementen in de container zelf terechtk

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: