Elan Mini Bloembak 30 x 30 cm

EP-637303

Tijdelijk in prijs verlaagd!

25.14

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 20,95

Prijs:

€ 20,95

Bloembak mini Elan 30 x 30 cm is een geweldige aanvulling op uw tuin!

 

De Elan bloembak Excellent is een bloembak met een zeer verfijnd design dat goed past bij elke stijl! Deze prachtige bloembak is gemaakt door E-woodproducts en heeft afmetingen van 30 x 30 cm. Elan mini bloembak is gemaakt van vurenhout.

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw huis met de Elan mini bloembak van E-woodproducts. Deze prachtige bloembak is gemaakt van eersteklas hout, waardoor hij stevig en duurzaam is.

Tover uw tuin om in een kleurrijk paradijs met de Elan bloembak.

Creëer een moderne en rustgevende zintuiglijke ervaring.Als je van een beetje Scandinavische stijl houdt, hoef je niet verder te kijken dan deze strakke kleine plantenbak. De strakke lijnen en het gebruik van dunne grenen balken geven hem een heel moderne uitstraling, die volgens ons bijzonder goed werkt in combinatie met een klein bosje bloemen.

Deze plantenbak is een prachtige aanvulling op uw tuin! Hij heeft een verstelbare bodem en wordt geleverd met een zwarte binnenzak zodat alle aarde in de plantenbak blijft. Deze plantenbak is perfect voor gebruik binnen of buiten en is een geweldige manier om je vetplanten en cactussen tentoon te stellen.

 

Wat is vurenhout?

 

Vurenhout is gemakkelijk te verzorgen en vereist geen speciale aandacht.

Vurenhout is een onderhoudsarm hout dat geen speciale aandacht nodig heeft. Het is bestand tegen vele plagen en ziekten, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitenmeubilair.

Vurenhout wordt al honderden jaren in Europa gebruikt, maar werd meer dan 200 jaar geleden door ontdekkingsreizigers in Noord-Amerika geïntroduceerd. Tegenwoordig is Vurenhout een van de meest gebruikte houtsoorten in de VS, vooral vanwege het gebruik in buitenmeubilair en terrassen.

Vurenhout groeien in heel Noord-Amerika, maar ook in delen van Europa en Azië. Het hout komt in veel verschillende vormen voor - van dunne stroken tot dikke planken - en heeft verschillende toepassingen, afhankelijk van zijn vorm en textuur.

 

De afmetingen van uw plantenbak in detail:

 

  • Afmetingen bloembak (lxdxh): 30 x 30 x 15 cm

  • Randbalk: 4.4 x 6.8 cm

  • Balken: 2 x 4.4 cm

  • Zijkanten van balkjes met ca. 1 cm tussenruimte

     

Specifcaties

 

De Elan mini plantenbak is een geweldige manier om kleur en leven toe te voegen aan elke omgeving. Hij wordt geleverd in een natuurlijke houten afwerking die er in elke omgeving goed uitziet. De plantenstandaard is ontworpen voor verschillende soorten bloemen, planten of kruiden.

 

We zijn zo enthousiast om u te helpen met uw levering!

 

Bij E-woodproducts vinden we goede service belangrijk, daarom bellen we je een half uur voordat onze bezorgers komen. Bovendien zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis levering!!!!

 

Online plantenbak(ken) bij E-woodproducts:

 

wij weten wat u wilt. Daarom bieden we niet alleen een breed scala aan prachtige bloembakken, maar bieden we ze ook aan tegen een betaalbare prijs. Dus als u uw tuin of balkon een individueel tintje wilt geven, neem dan gewoon een kijkje in onze online shop!

 

Is er nog iets waarmee we u kunnen helpen?

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.

We horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: