Elan vuren houten bloembak Excellent 50 cm

EP-636452

Tijdelijk in prijs verlaagd!

136.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 113,95

Prijs:

€ 113,95

Bloembak Elan vuren houten Excellent 50 cm, deze trendy kubus wordt de eye-catcher van uw tuin!

 

We hebben iets dat uw tuin het gesprek van de dag zal maken, en we hebben het niet over hoe u uw tomaten kweekt (hoewel ze er goed uitzien). We hebben het over de Elan plantenbak, die er zeker voor zal zorgen dat mensen langskomen om te kijken wat u in uw tuin doet.

Deze prachtige plantenbak heeft een verstelbare bodem en wordt geleverd met een eigen zwarte binnenzak om alle aarde binnen te houden. De Elan bloembak Excellent zal zeker worden bewonderd door de mensen om u heen!
 

De Elan vuren houten bloembak Excellent van E-woodproducts is een bloembak met een zeer verfijnd design.

 

Hij heeft een hoogte van 50 cm en een breedte van 50 cm, waardoor hij geschikt is om voor elk raam of in elke nis te zetten. Het heeft ook een diepte van 50 cm en is gemaakt van hout. Dit hout is behandeld met olie om het te beschermen tegen weersinvloeden en insecten. Het hout is  zeer stabiel, wat ervoor zorgt dat de bloembak duurzaam blijft door de jaren heen. De bloembak heeft een aantrekkelijk ontwerp, waardoor hij perfect te gebruiken is in zowel moderne als klassieke omgevingen.

De Elan bloembak van 50 cm is een ultramoderne plantenbak die er geweldig uitziet. Gemaakt van dunne vuren balken en met elegante strakke lijnen is de Elan plantenbak perfect voor uw tuin. Hij kan ook binnenshuis worden gebruikt als bak voor kamerplanten.

 

Afmetingen:

 
  • Afmetingen bloembak (l x d x h): 50 x 50 x 50 cm

  • Randbalk: 4.4 x 6.8 cm

  • Balken: 2 x 4.4 cm

  • Zijkanten van balkjes met ca. 1 cm tussenruimte

     

Kenmerken

 

Deze Elan bloembak heeft een grote inhoud en is ideaal voor het planten van bloemen of kamerplanten. De plantenbak is gemaakt van behandeld vurenhout en het heeft een licht bruine kleur waardoor de plantenbak prachtig zal staan in elke tuin. De plantenbak bevat een zwarte binnenzak voor een betere afwatering.

Montahe:


Deze Elan bloembak wordt compleet voorgemonteerd geleverd!

 

Kan E-woodproducts deze plantenbak(ken) op elke gewenste locatie leveren?

 

Natuurlijk! E-woodproducts vindt goede service belangrijk, daarom bellen wij u een half uur voordat onze bezorgers komen. Verder zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis bezorging!!!!

 

Heeft u vragen?

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.

We horen graag van u!

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Hoogte:50 cm
Breedte:50 cm
Diepte:50 cm
Overige kenmerken:
PDF documenten: