KING ® Bloembak rechthoek (32 x 92 x 42 cm)

EP-636410

Tijdelijk in prijs verlaagd!

89.94

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 74,95

Prijs:

€ 74,95

KING Bloembak rechthoek 32 x 92 x 42 cm is een prachtige bloembak die perfect zal zijn om wat karakter toe te voegen aan uw huis of tuin.

Deze strakke, authentiek ogende plantenbak zal uw buitenruimte direct moderniseren. Gemaakt van stevig vurenhout en ontworpen om de elementen te weerstaan, is dit stevige meubelstuk zowel functioneel als mooi.

Hij wordt gemonteerd geleverd, met zwarte binnenzak en handgrepen om hem gemakkelijk te verplaatsen.

Voeg wat kleur toe aan uw huis met deze rechthoekige bloembakken

Bloembakken zijn de perfecte manier om kleur en groen toe te voegen aan uw huis. Onze rechthoekige bloembak is een geweldige keuze voor iedereen die zijn huis, terras of tuin wil opfleuren.

Deze rechthoekige bloembakken zijn gemaakt van vurenhout, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze stevig zijn en lang meegaan. Bovendien worden ze geleverd met zwarte binnenzak en handgrepen om ze gemakkelijk te verplaatsen in uw tuin.

Serie voorbehandelde houten plantenbakken

E-woodproducts heeft het hout van deze plantenbakken voorbehandeld, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. U kunt ze zonder zorgen buiten laten staan, ook als het regent of sneeuwt - dus jarenlang plezier van dit KING product!
Ze zijn ook heel gemakkelijk te verplaatsen in uw tuin, omdat de handvatten ze licht en gemakkelijk door één persoon te dragen maken. U kunt ze gebruiken als plantenbak - voeg aarde, planten en water toe!

Onze bloembak is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Ze zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, gewoon afnemen met een vochtige doek of afspuiten. De voorbehandeling betekent ook dat ze klaar zijn om planten direct in de plantenbakken te plaatsen - er is geen verdere voorbereiding nodig!

Kan E-woodproducts deze plantenbak(ken) op elke gewenste locatie leveren?

Natuurlijk! E-woodproducts vindt goede service belangrijk, daarom bellen wij u een half uur voordat onze bezorgers komen. Verder zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis bezorging!!!!

Montage:

De KING bloembakken worden gemonteerd geleverd.

Afmetingen:

  • Hoogte: 32 cm.

  • Breedte: 92 cm.

  • Diepte: 42 cm.

Veiligheidsnormen:

De KING bloembakken zijn gemaakt volgens de nieuwe Europese veiligheidsnormen.

FSC:

De KING bloembakken passen niet alleen perfect in uw tuin en vullen de omliggende beplanting aan, maar hebben ook een praktisch nut. Als leverancier van buitenproducten geeft E-woodproducts om het milieu. Daarom gaat ons beleid ook hand in hand met de natuur en dragen deze KING bloembakken het internationaal erkende FSC-label. Dit betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen

op +32 484 13 78 50.

We horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Gewicht (kg):15 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Hoogte:32 cm
Breedte:92 cm
Diepte:42 cm
Overige kenmerken:
PDF documenten: