Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® Bloembak rechthoek (32 x 92 x 42 cm)

EP-636410

Tijdelijk in prijs verlaagd!

89.94

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 74,95

Prijs:

€ 74,95

Productomschrijving:

KING Bloembak rechthoek(32 x 92 x 42 cm

Deze strakke, authentiek ogende plantenbak zal uw buitenruimte direct moderniseren. Gemaakt van dik timmerhout en ontworpen om de elementen te weerstaan, is dit stevige meubelstuk zowel functioneel als mooi.

Laat uw buitenruimte er als een miljoen dollar uitzien met deze strakke, authentiek ogende plantenbak. Dit stevige meubelstuk is zowel functioneel als mooi, en het zal uw buitenruimte onmiddellijk moderniseren. Gemaakt van dik hout, is het ontworpen om de elementen te weerstaan, zodat u er jarenlang van kunt genietenHij is 42 cm diep, dus je kunt hem gebruiken voor planten of als decoratieve vitrine voor allerlei voorwerpen.

 

Voeg wat kleur toe aan uw huis met deze rechthoekige bloembakken

Bloembakken zijn de perfecte manier om kleur en vreugde toe te voegen aan uw huis. Onze rechthoekige bloembak is een geweldige keuze voor iedereen die zijn huis mooier wil maken.

Deze rechthoekige bloembakken zijn gemaakt van vurenhout, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze stevig zijn en lang meegaan. Bovendien worden ze geleverd met zwarte binnentassen voor gemakkelijk transport. De handgrepen maken ze gemakkelijk te verplaatsen in uw tuin.

Ze zijn perfect te gebruiken als plantenbak - gewoon aarde, planten en water toevoegen! Of u kunt ze gebruiken als decoratieve stukken in uw huis - we hebben ze ook gebruikt zien worden als bijzettafels en salontafels!

Serie voorbehandelde houten plantenbakken

E-woodproducts heeft het hout van deze plantenbakken voorbehandeld, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. U kunt ze zonder zorgen buiten laten staan, ook als het regent of sneeuwt - dus jarenlang plezier van dit KING product! Ze zijn ook heel gemakkelijk te verplaatsen in uw tuin, omdat de handvatten ze licht en gemakkelijk door één persoon te dragen maken. U kunt ze gebruiken als plantenbak - voeg aarde, planten en water toe! Of u kunt ze gebruiken als decoratieve stukken in uw huis - we hebben ze ook gezien als bijzettafels en salontafels!

 

Onze bloembak is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Ze zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, gewoon afnemen met een vochtige doek of afspuiten. De voorbehandeling betekent ook dat ze klaar zijn om planten direct in de plantenbakken te plaatsen - er is geen verdere voorbereiding nodig!

 

Kan E-woodproducts deze plantenbak(ken) op elke gewenste locatie leveren?

Natuurlijk! E-woodproducts vindt goede service belangrijk, daarom bellen wij u een half uur voordat onze bezorgers komen. Verder zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis bezorging!!!!

Montage:

Dit pakket bevat een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat u deze bloembak eenvoudig zelf kunt monteren. Desgewenst zetten wij hem ook graag bij ons in de fabriek voor u in elkaar.

Afmetingen :

  • Hoogte: 32 cm.

  • Breedte: 92 cm.

  • Diepte: 42 cm.

veiligheidsnormen:

De KING Bloembakken 100cm zijn gemaakt volgens de nieuwe Europese veiligheidsnormen.


FSC:

De KING bloembakken passen niet alleen perfect in uw tuin en vullen de omliggende beplanting aan, maar hebben ook een praktisch nut. Als leverancier van buitenproducten geeft E-woodproducts om het milieu. Daarom gaat ons beleid ook hand in hand met de natuur en dragen deze KING bloembakken het internationaal erkende FSC-label. Dit betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen

op +32 484 13 78 50.

We horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Gewicht (kg):15 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: