Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Bompa bank wit 140 cm

Uitverkoop Uitverkoop
Oorspronkelijke prijs €189,95
Oorspronkelijke prijs €189,95 - Oorspronkelijke prijs €189,95
Oorspronkelijke prijs €189,95
Huidige prijs €169,95
€169,95 - €169,95
Huidige prijs €169,95

Ontdek de Tijdloze Schoonheid van de Wit Afgewerkte Bompa Tuinbank

Als u op zoek bent naar een klassieke en tijdloze toevoeging aan uw buitenruimte, hoeft u niet verder te zoeken. De wit afgewerkte Bompa Tuinbank is de perfecte keuze. Met zijn elegante uitstraling en hoogwaardige afwerking, zal deze bank een aanwinst zijn voor elke tuin of terras.

Pluspunten:

✅ Tijdloos ontwerp dat naadloos past in elke buitenomgeving.

✅ Hoogwaardige witte afwerking voor een verfijnde uitstraling.

✅ Vervaardigd uit duurzaam Noord-Europees grenenhout met FSC-certificering.

✅ Eenvoudige montage met meegeleverde handleiding en bevestigingsmateriaal.

✅ Optionele Montageservice beschikbaar voor extra gemak.

Alle Afmetingen op een Rij:

  • Lengte tuinbank: 140 cm
  • Diepte tuinbank: 76 cm
  • Hoogte tuinbank: 84 cm

Specificaties:

  • Materiaal: Noord-Europees grenenhout met FSC-certificering

Met de Bompa Tuinbank kiest u voor een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. De hoogwaardige afwerking en duurzaamheid maken deze bank een investering waar u jarenlang van zult genieten. En met de mogelijkheid tot professionele montage, is uw comfort en gemak onze prioriteit. Kies voor de Bompa Tuinbank en creëer een sfeervolle plek om te ontspannen in uw eigen tuin.

Merk:

Sens-Line

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 2-5 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 2-5 werkdagen
Luxemburg: 2-5 Werktage
Deutschland: 3-6 Werktage
France: 3-6 jours ouvrables

FSC:

SKU EP-5745

Verken onze andere collecties die u wellicht aanspreken.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Wat is Vurenhout?

Vurenhout, afkomstig van de sparrenboom (genus Picea), is een geliefde houtsoort in Europa, bekend om zijn lichte kleur en fijne textuur. Deze houtsoort wordt gekenmerkt door zijn lichte, bijna witte tot lichtgele kleur, die met de tijd een warme goudgele tint kan aannemen. Vurenhout is relatief zacht, waardoor het gemakkelijk te bewerken is, een eigenschap die het bijzonder geschikt maakt voor meubelmakerij en diverse bouwprojecten. Hoewel het zachter is dan hardhout, biedt vurenhout een goede balans tussen duurzaamheid en bewerkbaarheid, wat het een uitstekende keuze maakt voor zowel binnen- als buitenmeubels. Bovendien wordt vurenhout vaak behandeld om zijn duurzaamheid te vergroten, waardoor het bestand is tegen vocht, schimmels en insecten, wat essentieel is voor gebruik in buitenmeubilair.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid van KING Tuinbanken

Onze KING tuinbanken, vervaardigd uit hoogwaardig vurenhout, belichamen een perfecte synergie van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Vurenhout, afkomstig van verantwoord beheerde bossen, staat garant voor een milieubewuste keuze. Deze tuinbanken zijn niet alleen een toonbeeld van duurzaam vakmanschap, maar dragen ook bij aan de bescherming van ons milieu. De natuurlijke eigenschappen van vurenhout, gecombineerd met onze inzet voor groene praktijken, zorgen ervoor dat elke KING tuinbank niet alleen mooi en functioneel is, maar ook een verantwoorde aankoop.

Verschillende Afwerkingen van KING Tuinbanken

Bij E-woodproducts bieden we KING tuinbanken in diverse afwerkingen aan, die elk een unieke charme en bescherming toevoegen. Onze geïmpregneerde tuinbanken zijn behandeld om de levensduur te verlengen en weerstand te bieden tegen de elementen. Dit proces zorgt ervoor dat uw tuinbank vocht, schimmels en insecten kan weerstaan. Voor een meer gepersonaliseerde touch, hebben we ook geverfde tuinbanken die niet alleen bescherming bieden, maar ook een esthetische waarde toevoegen met hun levendige kleuren en gladde afwerking. Deze verschillende afwerkingen zorgen ervoor dat onze klanten de perfecte stijl kunnen kiezen die past bij hun tuin of terras.

Onderhoud en Verzorging van KING Tuinbanken

Het onderhouden van uw KING tuinbank is essentieel om de levensduur en schoonheid ervan te behouden. Voor geïmpregneerde tuinbanken is regelmatige reiniging met een zachte borstel en wat milde zeep voldoende. Voor geverfde tuinbanken kan af en toe een nieuwe verflaag nodig zijn om de kleur fris en levendig te houden. Het is ook aan te raden om de tuinbanken tijdens de wintermaanden af te dekken of op te bergen op een droge, beschutte plek. Door deze eenvoudige onderhoudsstappen te volgen, zorgt u ervoor dat uw KING tuinbanken jarenlang een prachtige aanvulling op uw tuin blijven.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken