Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Ontspan in Stijl met de Jumbo Canadese Ligstoel in Wit - Adirondack

Oorspronkelijke prijs €139,95 - Oorspronkelijke prijs €139,95
Oorspronkelijke prijs
€139,95
€139,95 - €139,95
Huidige prijs €139,95

Geniet van de zon in stijl met de Jumbo Canadese ligstoel in wit, een eigentijdse Adirondack-stoel. Deze comfortabele stoel nodigt uit tot ontspannen momenten in de tuin of op het balkon. De grijze Canadese stoel wordt ongemonteerd geleverd, maar maak je geen zorgen. Montage-instructies worden meegeleverd, en met slechts een paar stappen zet je deze stoel moeiteloos in elkaar.

Kenmerken:

  • Kleur: Wit
  • Type: Adirondack
  • Montage: Ongemonteerd, eenvoudig in elkaar te zetten

De stoel biedt een fijne diepe zit en brede armleuningen voor maximaal comfort.

Pluspunten:

✅ Eigentijds design voor een stijlvolle buitenervaring.

✅ Eenvoudige montage met meegeleverde instructies.

✅ Diepe zit en brede armleuningen voor ultiem comfort tijdens het luieren.

Tip: Zet deze witte Adirondack-stoel neer en creëer je eigen oase van ontspanning, of het nu in de tuin of op het balkon is.

Materiaalsoort:

Merk:

Tuindeco

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 2-4 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 2-4 werkdagen
Luxemburg: 3-5 Werktage
Deutschland: 3-5 Werktage
France: 3-5 jours ouvrables

SKU EP-3300

Hoe voel je je bij deze collecties?

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Peter Kuypers
Prima

Prima beschrijving voor de montage. Afspraken correct nagekomen. Tevoren zijn er gebeld wanneer het pakket bezorgd kon worden .

Wat kenmerkt een Houten Adirondack Tuinbank?


Houten Adirondack tuinbanken onderscheiden zich door hun kenmerkende ergonomische design, dat comfort en tijdloze stijl biedt. Ze hebben een schuin geplaatste rugleuning en diepe zitting, ontworpen om het lichaam te ondersteunen, en brede armleuningen voor extra comfort. Deze banken zijn geïnspireerd op de traditionele Adirondack-stoel en zijn perfect voor zowel ontspanning als decoratieve doeleinden in uw tuin. Het natuurlijke hout voegt een warme, rustieke sfeer toe aan elke buitenruimte, waardoor ze ideaal zijn voor lange zomeravonden of een ontspannen middag.

Hoe onderhoud ik mijn Houten Adirondack Tuinbank?


Het onderhouden van een houten Adirondack tuinbank vereist enige aandacht om de levensduur te verlengen. Reinig de bank regelmatig met een zacht borsteltje en een milde zeepoplossing om vuil en aanslag te verwijderen. Het is belangrijk om de bank jaarlijks te behandelen met een houtbeschermer of sealer om het hout te beschermen tegen verkleuring, vocht en UV-schade. Als de bank in een ruwe omgeving staat, zoals onder bomen of in een vochtige omgeving, kan het nodig zijn om vaker onderhoud uit te voeren.

Zijn Houten Adirondack Tuinbanken geschikt voor alle weertypes?


Houten Adirondack tuinbanken zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weertypes, maar vereisen regelmatig onderhoud om in optimale conditie te blijven. Hout is van nature vatbaar voor weersinvloeden zoals regen, zon en sneeuw. Regelmatige behandeling met geschikte houtbeschermingsproducten helpt het hout te beschermen tegen deze elementen. In extreem weer is het aan te raden de banken te bedekken of onder een overkapping te plaatsen om ze te beschermen tegen directe blootstelling aan regen, sneeuw of intense zon.

Kan ik mijn Houten Adirondack Tuinbank het hele jaar door buiten laten staan?


Hoewel houten Adirondack tuinbanken bestand zijn tegen de meeste weersomstandigheden, wordt het aanbevolen om ze tijdens de wintermaanden binnen op te bergen of goed af te dekken, vooral in gebieden met hevige sneeuwval of extreme kou. Dit helpt om het hout te beschermen tegen vocht en vorstschade, waardoor de integriteit en het uiterlijk van de bank behouden blijven. Als binnen opbergen geen optie is, zorg dan voor een waterdichte hoes om de bank te beschermen tegen de elementen.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken