Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Rodeo Picknicktafelset FSC 100%

EP-3135

Tijdelijk in prijs verlaagd!

335,95 €

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 239,95

Prijs:

€ 239,95

Productomschrijving:

Deze langere picknicktafel is ideaal voor grotere gezinnen die volop willen genieten van het mooie weer. Ze biedt plaats aan ruim zes volwassen of acht kinderen en wordt met haar dikkere tafelblad (40 mm) een aanwinst op uw terras of op het gras. Met haar witte frame zorgt deze picknicktafel voor een unieke look.

Dit model kunt u ook bij slecht weer met een gerust hart buiten laten staan. We behandelden het hout immers vooraf, zodat regen en wind geen schade aan uw picknicktafel kunnen toebrengen. Kortom, een minimum aan onderhoud voor maximaal plezier in de tuin!

Indien u de duurzaamheid van uw picknicktafel nog wil verlengen, dan raden wij u aan om deze picknicktafel te behandelen met houtolie. U hebt genoeg met 1 liter houtolie.

Kan E-woodproducts deze tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Kan ik de tafel(s) ook zelf ophalen?

Ook dit is mogelijk. We verwelkomen u met plezier in ons bedrijf te Lebbeke, waarvan u het adres vindt op onze contactpagina.

Montage:

De montage van deze tafel duurt zo’n 40 minuten. In ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan de tafel ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze medewerkers.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte x breedte x hoogte picknicktafel:
179x69,5x74 cm
- Lengte x breedte x hoogte bank:
156x39x43 cm
- Dikte planken: 40 mm

Veiligheidsnormen:

De picknicktafel is conform de nieuwe Europese veiligheidsnorm EN71-8. +fix/Ultrawood geïmpregneerd hout.

FSC:

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING picknicktafels dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:FSC Noord-Europees grenen
Afmetingen:
Hoogte:tafel 74 - bank 43
Breedte:tafel 69,5 - bank 39
Diepte:tafel 170 - bank 156
Overige kenmerken:
PDF documenten: