Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Hardhouten picknicktafel (160 x 150 x 75 cm) (3 cm plankdikte)

Oorspronkelijke prijs €329,95 - Oorspronkelijke prijs €329,95
Oorspronkelijke prijs
€329,95
€329,95 - €329,95
Huidige prijs €329,95

Betreed een wereld van gezelligheid en stijl met onze hardhouten picknicktafel. Deze tafel, ideaal voor kleinere buitenruimtes of gezellige hoekjes, is de belichaming van vakmanschap en elegantie. Hier zijn de onderscheidende kenmerken van deze tafel:

Perfecte Afmetingen voor Kleine Ruimtes: Met een lengte van 160 cm, breedte van 150 cm en een hoogte van 75 cm is deze tafel perfect voor intieme etentjes en kleine gezelschappen.

Kwalitatief Tafelblad: Het tafelblad van 160 cm x 76 cm biedt een ideale ruimte voor diners, spelletjes of gewoon een gezellig samenzijn.

Stevige Bouw: Met een plankdikte van 3 cm is deze tafel zowel stevig als elegant, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Stijlvol Design: Het minimalistische en verfijnde ontwerp van deze picknicktafel maakt het tot een tijdloze toevoeging aan elk buitendecor.

Duurzaam Hardhout: Vervaardigd uit het beste hardhout, biedt deze tafel weerstand tegen slijtage en weersinvloeden, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Makkelijke Montage: Dankzij de duidelijke instructies is de tafel zonder gedoe te monteren.

Deze hardhouten picknicktafel is de ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar functionaliteit zonder in te boeten aan stijl. Het is de perfecte plek om te genieten van onvergetelijke momenten in de buitenlucht.

Materiaalsoort:

Merk:

Tuindeco

Leveringstermijn

België / Belgique: 1-5 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 2-6 werkdagen
Luxemburg: 3-8 Werktage
Deutschland: 2-3 Wochen
France: 2-3 semaines

SKU EP-300008

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

FAQ:

Wat zijn de voordelen van hardhouten picknicktafels vergeleken met andere materialen?

Hardhouten picknicktafels zijn bijzonder duurzaam en hebben een langere levensduur dan tafels van andere materialen. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en behouden hun schoonheid en stevigheid over de jaren heen. Het natuurlijke en tijdloze uiterlijk van hardhout past bij diverse buitenomgevingen.

Hoe lang gaat een hardhouten picknicktafel gemiddeld mee?

Met het juiste onderhoud kunnen hardhouten picknicktafels gemakkelijk 10 tot 15 jaar of zelfs langer meegaan. Dankzij het Indonesian Legal Wood-keurmerk weet je dat je investeert in een product van hoge kwaliteit dat duurzaam is geproduceerd.

Hoe kan ik een hardhouten picknicktafel het beste onderhouden?

Het is aan te raden de tafel regelmatig te reinigen met een zachte borstel en water, zonder gebruik te maken van agressieve schoonmaakmiddelen. Om de rijke kleur van het hout te behouden en te beschermen tegen de elementen, kun je de tafel periodiek behandelen met een daarvoor bestemde hardhoutolie.

Welke soorten hardhout zijn het meest geschikt voor picknicktafels?

De tafels met het Indonesian Legal Wood-keurmerk zijn gemaakt van kwaliteitshardhout dat bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het perfect is voor buitenmeubilair.

Zijn hardhouten picknicktafels duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd?

Ja, de tafels met het Indonesian Legal Wood-keurmerk garanderen dat het hout op een legale en duurzame manier is verkregen, wat bijdraagt aan een verantwoorde bosbouw en behoud van het milieu.

Is het monteren van een hardhouten picknicktafel ingewikkeld of kan ik dat zelf?

De meeste tafels zijn ontworpen voor eenvoudige montage. Met een duidelijke instructie en basisgereedschap kun je de tafel meestal zelf in elkaar zetten. Sommige modellen, vooral de grotere of complexere, kunnen echter wat meer vaardigheid vereisen.

Hoe zwaar is een gemiddelde hardhouten picknicktafel en is deze makkelijk te verplaatsen?

Hardhouten picknicktafels zijn over het algemeen zwaarder dan tafels van zachtere houtsoorten. Het exacte gewicht varieert afhankelijk van het ontwerp en de grootte van de tafel. Hoewel ze zeer stabiel zijn, kan het gewicht het verplaatsen zonder hulp bemoeilijken. Het is dus raadzaam om bij het plaatsen rekening te houden met de gewenste locatie.

Duik in de Wereld van Hardhouten Picknicktafels: Deel Jouw Buitenmomenten met Echte Foto's!

Duik in de Wereld van Hardhouten Picknicktafels: Deel Jouw Buitenmomenten met Echte Foto's!

Bij ons draait alles om de waardevolle momenten die je beleeft aan onze hardhouten picknicktafels. We nodigen je uit om onderdeel te worden van onze enthousiaste gemeenschap door jouw unieke ervaringen aan onze tafels met ons te delen. Stuur ons foto's van je gezelligste picknicks, familiebijeenkomsten of rustige momenten aan onze hardhouten tafels en inspireer anderen met die authentieke vreugde. In onze speciale fotogalerij laten we een verzameling zien van deze bijzondere foto's, vastgelegd door mensen zoals jij. Het gaat verder dan alleen het tonen van onze tafels; het is een blik op de ware ervaring en vreugde van buiten zijn. Deel jouw speciale momenten en laat iedereen genieten van de charme van hardhouten picknicktafels!

Ontdek hier foto's van klanten

Hoe waarborgen onze hardhouten picknicktafels duurzaamheid met het Indonesian Legal Wood-keurmerk?

Onze hardhouten picknicktafels zijn niet zomaar producten; ze zijn een belichaming van een belofte van duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Deze toewijding aan duurzaamheid wordt krachtig onderstreept door het Indonesian Legal Wood (ILW) keurmerk waarmee ons hout is gecertificeerd.

Het hout dat we gebruiken voor onze picknicktafels komt rechtstreeks uit de bossen van Indonesië, een land dat rijk is aan biodiversiteit en natuurlijke schoonheid. Echter, zoals veel landen met dergelijke rijkdommen, heeft Indonesië te maken met de uitdagingen van ontbossing en illegale houtkap. Het ILW-keurmerk is in het leven geroepen om deze uitdagingen aan te pakken. Het verzekert dat het hout dat gebruikt wordt voor producten, zoals onze picknicktafels, afkomstig is van bossen die beheerd worden op een manier die zowel milieuverantwoordelijk als sociaal rechtvaardig is.

Elke picknicktafel die we produceren draagt dus niet alleen bij aan uw buitenplezier, maar ook aan het behoud van bossen en de bescherming van ecosystemen. Bovendien ondersteunt het ILW-keurmerk ook lokale gemeenschappen in Indonesië. Wanneer u kiest voor een van onze picknicktafels, kiest u dus ook indirect voor het ondersteunen van lokale vakmensen, hun gezinnen en gemeenschappen.

Het is deze cirkel van duurzaamheid - van het bos in Indonesië naar uw tuin - die centraal staat in onze missie en visie. Met het ILW-keurmerk op ons hout verzekeren we onze klanten dat ze investeren in een product dat niet alleen lang meegaat en van hoge kwaliteit is, maar ook is geproduceerd met een diep respect voor de natuur en de mensen die afhankelijk zijn van deze bossen.

Kortom, onze hardhouten picknicktafels met het ILW-keurmerk staan voor veel meer dan alleen functionaliteit en esthetiek. Ze vertegenwoordigen een grotere visie van duurzaamheid, verantwoordelijkheid en wereldwijde samenwerking.

Wat is het Indonesian Legal Wood-keurmerk

Wat is het Indonesian Legal Wood-keurmerk

"Het Indonesian Legal Wood-keurmerk certificeert dat hout uit Indonesië legaal en duurzaam is geoogst, ter bestrijding van illegale houtkap en ter bevordering van verantwoord bosbeheer."

Tips voor het Monteren van een Hardhouten Picknickbank

1. Start met Voorgemonteerde Stukken:


Vele componenten, zoals het tafelblad en de zitjes, zijn al voorgeassembleerd. Dit maakt je startpunt een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

2. Stevig en Solide:


Hoewel hardhouten picknicktafels stevig en duurzaam zijn, kan het nuttig zijn om een extra paar handen te hebben tijdens de montage. Samenwerking kan het proces vergemakkelijken en zelfs leuk maken.

3. Essentieel Gereedschap:


Zorg dat je over de basisgereedschappen beschikt, zoals een hamer, schroevendraaier en mogelijk een boormachine. De bijgeleverde montagekit moet alle benodigde schroeven en bouten bevatten. Controleer van tevoren welke bits je nodig hebt.

4. Aandacht voor Detail:


De tafel mag dan wel voor volwassenen zijn, nauwkeurigheid is nog steeds cruciaal. Volg het bijgevoegde montageplan nauwgezet om te garanderen dat elk stuk correct wordt geïnstalleerd.

5. Pootjes Positioneren:


Bevestig de poten aanvankelijk losjes om ervoor te zorgen dat de gaten correct uitgelijnd zijn. Zodra alles naar wens is, draai je de bouten en schroeven stevig vast voor een solide en stabiele tafel.

6. Kwaliteitscontrole:


Na de montage, inspecteer de picknicktafel grondig. Let op eventuele wankelende poten of losse componenten. Zorg ervoor dat alles recht en stevig is voor een veilige gebruikservaring.

7. Periodieke Inspecties:


Zelfs na de montage, is het raadzaam om de tafel regelmatig te controleren, vooral als deze buiten staat. Kijk uit voor tekenen van slijtage, loszittende delen en voer indien nodig onderhoud uit om de tafel in optimale staat te houden.

Met deze tips kun je erop vertrouwen dat je hardhouten picknicktafel veilig, stevig en klaar is voor jarenlang buitengenot.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken