Fietsenberging Lincoln (200 x 90 x 146-161 cm)

EP-290016

Tijdelijk in prijs verlaagd!

563.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 424,95

Prijs:

€ 424,95

Fietsenberging: de ideale opbergruimte voor uw fietsen.


Fietsenberging zoekt fietsen! Deze fietsenberging Lincoln kan een oplossing bieden. In dit model kunt u 2 fietsen kwijt.

Deze fietsenberging is gemaakt uit behandeld hout. Het hout is bij deze voldoende beschermd. Toch raden houtspecialisten het aan om de berging extra te behandelen met Restol Uv Houtolie. Bij deze verleng je de levensduur van het product aanzienlijk. De berging kan zowel in een ruime tuin gezet worden, alsook tegen uw huis of garage.

Gratis levering aan huis mogelijk?


Ja, je hebt het goed gehoord! We bieden gratis levering op bestellingen van meer dan 200 euro.

En we bellen u ongeveer een half uur voordat we aankomen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u aanwezig bent om uw nieuwe aankoop in ontvangst te nemen. Dus ga je gang en bestel bij ons - we beloven dat we voor je zullen zorgen!

Alle afmetingen op een rij:

  • Lengte: 200 cm
  • Diepte: 90 cm
  • Hoogte: 146 - 161 cm
  • De deuropening van deze fietsenberging is circa 140cm (breedte) x 155cm (hoogte).

Montage:


Dit is wat u in uw pakket vindt:

  • Een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen
  • Het product wordt geleverd in voorgemonteerde onderdelen, maar als je het ter plekke wilt monteren, kunnen we dat voor je doen! Laat ons gewoon tijdens het bestelproces weten hoeveel mensen zullen helpen met de montage.


Wij raden aan de fietsenstalling met 2 personen te monteren.

Hebben wij nog andere bergingen in ons gamma?


Ja, wij hebben meer dan 10 houten tuinkasten in ons assortiment.

Wij zijn een bedrijf dat hoogwaardige producten maakt en dat doen we al heel lang. Wij weten wat mensen willen en hoe we ze dat kunnen geven. We willen dat u van uw tuin kunt genieten, of het nu in de zomer is of in de winter, dus we hebben ervoor gezorgd dat al onze producten duurzaam en betrouwbaar zijn.

FSC:

FSC: Als leverancier van bergingen en tuinkasten geeft E-woodproducts om het milieu. Daarom gaat ons beleid ook hand in hand met de natuur en draagt dit product het internationaal erkende FSC-keurmerk. Dit betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

De FSC (Forest Stewardship Council) is in 1993 opgericht om verantwoord beheer van de bossen in de wereld te bevorderen. Het doel van de FSC is ervoor te zorgen dat alle producten volgens milieucriteria worden geproduceerd en wereldwijd milieuvriendelijke bosbeheerpraktijken te bevorderen. Het FSC-label betekent dat u met een gerust hart kunt kopen!

Foto's opgestuurd door klanten:


fietsenberging westerwald

fietsenberging westerwald

Wenst u ook een foto op te sturen, dan kan! Alle informatie leest u hier direct onder.

Het gebruikte hout is vuren hout, welk soort hout is dat?


Kijk even naar de 1-minuut video, en je weet wat vuren hout is.
Reviews en foto's zijn welkom!

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u ook belonen voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

Wij belonen onze klanten die beoordelingen sturen regelmatig met waardebonnen, dus zorg ervoor dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt!

En vergeet niet: als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond!

Wie was president Lincoln?


Abraham Lincoln was de 16e president van de Verenigde Staten en diende van maart 1861 tot zijn moord in april 1865. Hij werd geboren op 12 februari 1809 in Kentucky en verhuisde als kleine jongen met zijn familie naar Illinois.

Toen hij opgroeide werd Lincoln advocaat en werkte hij voor de Illinois Central Railroad. Hij zat van 1834-1842 in de wetgevende macht en daarna in 1846-1848.

In 1856 deed Lincoln een onsuccesvol bod op het presidentschap als lid van de Republikeinse Partij - de eerste Republikeinse presidentskandidaat ooit! In 1860 won hij de verkiezing tot president.

Lincolns presidentschap is vooral bekend omdat hij de Unie door de Burgeroorlog tegen de Confederatie leidde, maar het is ook opmerkelijk omdat hij in 1863 de Emancipatie Proclamatie uitvaardigde (waardoor slaven werden vrijgelaten) en een wet ondertekende die de slavernij in Washington D.C. afschafte (die mocht blijven bestaan).

Lincoln werd op 14 april 1865 door John Wilkes Booth in Ford's Theater doodgeschoten; hij stierf de volgende ochtend vroeg op 15 april op 56-jarige leeftijd.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:146 / 161
Breedte:200
Diepte:90
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:161
Wanddikte:16mm.
PDF documenten: