Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Fietsenberging Lincoln (200 x 90 x 146-161 cm)

EP-290016

Tijdelijk in prijs verlaagd!

563.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 469,95

Prijs:

€ 469,95

Productomschrijving:

Zoekt u plaats voor uw fietsen? Deze fietsenberging Lincoln kan een oplossing bieden. In dit model kunt u 2 fietsen kwijt.

Deze fietsenberging is gemaakt uit behandeld hout. Het hout is bij deze voldoende beschermd. Toch raden houtspecialisten het aan om de berging extra te behandelen met Restol Uv Houtolie. Bij deze verleng je de levensduur van het product aanzienlijk. De berging kan zowel in een ruime tuin gezet worden, alsook tegen uw huis of garage.

Kan E-woodproducts zo'n fietsenberging bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 200 cm
- Diepte: 90 cm
- Hoogte: 146 - 161 cm

De deuropening van deze fietsenberging is circa 140cm (breedte) x 155cm (hoogte).

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal. Het product wordt in voorgemonteerde delen geleverd.

Indien u dit wenst, kan deze fietsenstalling ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. U kunt deze prijs zien tijdens het bestelproces.

Hebben wij nog andere tuinkasten in ons gamma?

Jazeker, we hebben er meer dan 10 in ons aanbod.

FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en draagt dit product het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Wie was president Lincoln?

Abraham Lincoln was de 16de president van de Verenigde Staten, en was de eerste president die tijdens zijn ambtstermijn werd vermoord. Hij wordt beschouwd als één van de grootste Amerikaanse presidenten. Hij wordt geprezen omwille van zijn leiderschap tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, de afschaffing van de slaverij, de versterking van de natioinale overheid, en de modernisering van de economie.

Zijn vader was een timmerman en een boer. Abraham bekwaamde zich als een autodidact in lezen, schrijven en spreken tot een niveau dat de school niet kon bieden. Hij had verschillende jobs, gaande van postbode tot winkeleigenaar. In zijn vrije tijd studeerd hij rechten, en werd later dan nog advocaat.

(bron: Wikipedia)

Wilt u meer weten over deze man, dan verwijzen we graag door naar Wikipedia.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:146 / 161
Breedte:200
Diepte:90
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:161
Wanddikte:16mm.
PDF documenten: