Tuinkast Nixon (152 x 73 x 170/182 cm)

EP-290003

Tijdelijk in prijs verlaagd!

611.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 509,95

Prijs:

€ 509,95

De praktische en stijlvolle Tuinkast Nixon: de perfecte oplossing voor opbergruimte in de tuin.

 

De Tuinkast Nixon is een praktische oplossing voor wie extra opbergruimte zoekt in de tuin. Of het nu gaat om tuingereedschap, tuinspullen, of andere outdoor-accessoires, deze tuinkast biedt voldoende ruimte om alles op een nette manier op te bergen.

De tuinkast is gemaakt van behandeld hout, waardoor het niet noodzakelijk is om de tuinkast extra te behandelen. Toch kan het verstandig zijn om het hout extra te behandelen met houtolie om de duurzaamheid van het product te verlengen. De tuinkast wordt in pakketvorm geleverd en de panelen zijn voorgemonteerd, het dakleer wordt er gratis bijgeleverd. Er worden echter geen extra legplanken meegeleverd voor binnenin de tuinkast.

Een handige eigenschap van deze tuinkast is dat deze over dubbele deuren beschikt. Hierdoor is de tuinkast optimaal toegankelijk en is het makkelijk om spullen in en uit te halen. De panelen zijn 16mm dik en er is een houten vloer, waardoor de tuinkast stevig en duurzaam is.

 

Wat is Grenen hout?

 

Grenen hout is een soort naaldhout dat afkomstig is van de grenen boom (Pinus sylvestris). De grenen boom groeit in gematigde klimaten, voornamelijk in Europa, Noord-Azië en Noord-Amerika. Het hout is geelachtig tot roodachtig van kleur, zacht en licht van gewicht. Het is een populaire keuze voor houten constructies, meubels, panelen en vloerbedekking. Het is echter niet zo duurzaam als bijvoorbeeld eikenhout of esdoornhout en kan daarom behandeld worden om rot, schimmel en insecten tegen te gaan.

 

Wat zijn enkele voorbeelden van items die je kunt opbergen in de Tuinkast?

 

De Tuinkast Nixon (152 x 73 x 170/182 cm) is een grote opbergruimte die perfect is voor het opbergen van tuingereedschap, tuinspullen, outdoor-accessoires, tuinmeubelen, grasmaaiers, bladblazers, enz. het is groot genoeg om de meeste items op te bergen die u in uw tuin gebruikt, zolang ze passen binnen de afmetingen van de kast. Ook is het handig om op te merken dat de kast is voorzien van een houten vloer, dus het is geschikt voor het opslaan van vochtige items of voorwerpen die niet rechtstreeks op grond of zand mogen staan.

 

Waarom is het niet noodzakelijk om de Tuinkast Nixon extra te behandelen?

 

De Tuinkast Nixon is gemaakt van behandeld hout, waardoor het niet noodzakelijk is om de tuinkast extra te behandelen.

 

Wat maakt de Tuinkast Nixon optimaal toegankelijk?

 

De Tuinkast Nixon beschikt over dubbele deuren, waardoor het optimaal toegankelijk is en makkelijk is om spullen in en uit te halen.

 

Maximaliseer uw tuinopslag met de Tuinkast Nixon

 

  • Lengte: 152 cm

  • Diepte: 73 cm

  • Hoogte: 170 cm (hoogte voorkant) -182 cm (hoogte achterkant)

 

Montage:

 

In het pakket vindt u altijd een handleiding en al het benodigde bevestigingsmateriaal. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor professionele montage door één van onze vakkundige monteurs. De prijs hiervoor kunt u zien tijdens het bestelproces.

 

FSC:

 

Als leverancier van outdoorproducten geeft E-woodproducts om het milieu. Daarom gebruiken we FSC-gecertificeerd hout voor onze producten. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, wat bijdraagt aan het behoud van de wereld waarin we leven. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame toekomst.

 

Neem contact met ons op

 

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment en heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 484 13 78 50 of per email. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:170 / 182
Breedte:152
Diepte:73
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:182
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Nixon