Tuinkast Johnson (123 x 83 x 220 cm)

EP-290002

Tijdelijk in prijs verlaagd!

592.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 499,95

Prijs:

€ 499,95

Tuinkast Johnson: Een stijlvolle en functionele opslagruimte voor uw tuin

 

De Tuinkast Johnson is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn puntdak en enkele deur met bijbehorend hang- en sluitwerk, biedt het een stijlvolle en functionele opslagruimte voor al uw tuinbenodigdheden.

De kast is gemaakt van behandeld hout, waardoor ze goed beschermd is tegen de elementen. Indien gewenst, kunt u het hout nog extra beschermen door het in te smeren met houtolie. Hierdoor zal de kast nog langer meegaan en zal deze er ook nog mooier uitzien.

Een ander voordeel van de Tuinkast Johnson is dat het beschikt over 2 legplanken, waardoor u meer opbergruimte heeft voor al uw spullen. Ook is er een houten vloer aanwezig, zodat uw spullen ook op de grond droog kunnen staan. Het dakleer wordt er gratis bijgeleverd, en het dak steekt aan beide kanten ongeveer 12 centimeter uit.

Let wel op, voor deze tuinkast moet u rekening houden met een benodigde ruimte van ongeveer 145 tot 150 cm. Dit maakt de Tuinkast Johnson de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele opslagruimte voor hun tuin.

 

Wat zijn de kenmerken van de Tuinkast Johnson?

 

De Tuinkast Johnson kenmerkt zich door zijn puntdak, één deur met bijhorend hang en sluitwerk en twee legplanken. Deze kenmerken maken de kast niet alleen stijlvol, maar ook functioneel voor het opbergen van tuinbenodigdheden.

 

Uit welk materiaal is de Tuinkast Johnson gemaakt?

 

De Tuinkast Johnson is gemaakt van grenen hout. Dit materiaal is niet alleen stijlvol, maar biedt ook bescherming tegen weersinvloeden.

 

Wat is grenen hout?

 

Grenen hout is een soort naaldhout dat afkomstig is van de grenen boom (Pinus sylvestris). De grenen boom groeit in gematigde klimaten, voornamelijk in Europa, Noord-Azië en Noord-Amerika. Het hout is geelachtig tot roodachtig van kleur, zacht en licht van gewicht. Het is een populaire keuze voor houten constructies, meubels, panelen en vloerbedekking. Het is echter niet zo duurzaam als bijvoorbeeld eikenhout of esdoornhout en kan daarom behandeld worden om rot, schimmel en insecten tegen te gaan.

 

Wat is de beste manier om het hout van de Tuinkast Johnson te beschermen tegen de elementen?

 

De beste manier om het hout van de Tuinkast Johnson te beschermen tegen de elementen is door het in te smeren met houtolie. Hierdoor zal het hout nog langer meegaan en zal de kast er ook nog mooier uitzien.

 

Wat is de voordelen van de Tuinkast Johnson als opslagruimte voor de tuin?

 

De Tuinkast Johnson is een stijlvolle en functionele opslagruimte voor de tuin. De puntdak, deur met hang- en sluitwerk en legplanken bieden een uitstekende combinatie van stijl en functionaliteit. Daarnaast is het hout behandeld en beschermd tegen weersinvloeden, met een houten vloer, gratis dakleer en een benodigde ruimte van ongeveer 145-150 cm, de Tuinkast Johnson is een perfecte keuze voor elke tuin.

 

Het grote geheel: Alle dimensies in één oogopslag

 

  • Lengte: 123 cm

  • Diepte: 83 cm

  • Hoogte: 180 cm / 220 cm

 

Is er een montage optie beschikbaar?

 

In het pakket vindt u altijd een handleiding en al het benodigde bevestigingsmateriaal. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor professionele montage door één van onze vakkundige monteurs. De prijs hiervoor kunt u zien tijdens het bestelproces.

 

FSC

 

E-woodproducts zet zich in voor de natuur en het milieu. Daarom heeft de Carter tuinkast het internationaal erkende FSC-label, wat betekent dat het gemaakt is van hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor een Carter tuinkast van E-woodproducts betekent dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

 

Wilt u contact met ons opnemen?

 

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment en heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 484 13 78 50 of per email. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.

 

Deel uw ervaringen en ontvang een beloning bij E-woodproducts

 

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):75 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:180 / 220
Breedte:123
Diepte:83
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:222
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Johnson