Tuinkast Reagan (60 x 30 x 182 cm)

EP-290001

Tijdelijk in prijs verlaagd!

143.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 119,95

Prijs:

€ 119,95

Tuinkast Reagan: een functionele, stijlvolle en duurzame oplossing voor het opbergen van uw tuinspullen

 

De Tuinkast Reagan is een prachtige toevoeging voor uw tuin of terras. Dankzij de afmetingen van 60 x 30 x 182 cm past de kast in een groot aantal buitenruimtes en is ze groot genoeg om uw tuinaccessoires, gereedschap of decoratie op te bergen. De kast is gemaakt van behandeld Grenen hout, waardoor deze bestand is tegen de elementen en lang meegaat. Het behandelde hout is daarnaast ook onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.

Met 4 schappen heeft u voldoende opbergruimte voor al uw spullen. De schappen zijn perfect voor het opbergen van kleinere items zoals gereedschap, zaden, potjes, enz. Hierdoor heeft u alles binnen handbereik.

De Tuinkast Reagan wordt voorgemonteerd geleverd, wat betekent dat de kast al voor u in elkaar is gezet, waardoor de montage snel en eenvoudig is. Dit betekent dat u de kast snel in uw tuin of terras kunt plaatsen en er direct gebruik van kunt maken.

In samenvatting, de Tuinkast Reagan is een stijlvolle, functionele en duurzame kast die uw tuin of terras een extra dimensie geeft. Het is gemaakt van behandeld hout, heeft voldoende opbergruimte en wordt voorgemonteerd geleverd. Ideaal voor het opbergen van uw tuinaccessoires, gereedschap of decoratie.

 

Wat is Grenen hout?

 

Grenen hout is hout dat is behandeld met een beschermende coating. Dit kan een chemische behandeling zijn, zoals impregneren, of een fysische bescherming, zoals verven of beitsen. Behandeld hout is bestand tegen rot, schimmel, insecten en andere schade die kan worden veroorzaakt door weersomstandigheden of biologische factoren. Hierdoor is het hout geschikt voor buitengebruik, zoals voor een tuinkast.

Er zijn verschillende soorten behandelingen die gebruikt worden voor gerend hout, zoals impregneren, waarbij de houtvezels worden gedrenkt in een beschermende oplossing die rot en insecten afweert. Verven of beitsen, waarbij een beschermende coating op het hout wordt aangebracht, is ook een optie. Dit beschermt het hout tegen UV-straling, regen en andere weersomstandigheden.

De keuze voor welke behandeling afhankelijk is van de specifieke toepassing en de plaats waar het hout gebruikt wordt. Voor een tuinkast, is behandeld hout een goede keuze, omdat het bestand is tegen de elementen en lang meegaat.

 

Wat zijn de voordelen van de Tuinkast Reagan?

 

De Tuinkast Reagan biedt een aantal voordelen:

  1. Opbergruimte: De kast heeft 4 schappen waardoor u voldoende opbergruimte heeft voor al uw tuinaccessoires, gereedschap of decoratie.

  2. Voorgemonteerd: De kast wordt voorgemonteerd geleverd, wat betekent dat de montage snel en eenvoudig is, zodat u de kast snel in uw tuin of terras kunt plaatsen en er direct gebruik van kunt maken.

  3. Behandeld hout: De kast is gemaakt van behandeld hout, wat bestand is tegen de elementen en lang meegaat. Het is ook onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden.

  4. Decoratief: De Tuinkast Reagan is decoratief, het geeft een extra dimensie aan uw tuin of terras.

  5. Losstaand: De kast is losstaand, hierdoor kunt u hem plaatsen waar u wilt, zonder dat u zich hoeft te beperken tot een specifiek deel van de tuin of het terras.

  6. Afmetingen: De kast heeft een formaat van 60 x 30 x 182 cm, hierdoor past de kast in een groot aantal buitenruimtes.

  7. Stijlvol: De Tuinkast Reagan heeft een stijlvolle uitstraling, dat maakt het een aangename toevoeging aan uw tuin of terras.

 

In één oogopslag ziet u alle afmetingen van deze product.

 

  • Lengte: 60 cm

  • Diepte: 30 cm

  • Hoogte: 182 cm

 

Bij E-woodproducts bieden wij u een prachtige en sfeervolle tuinkast aan.

 

Bij E-woodproducts hebben we een sfeervolle tuinkast beschikbaar voor u. Wij waarderen goede service en daarom bellen we u een half uur voor aankomst op. Onze verzendkosten zijn maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt. Als uw bestelling boven de 200 euro is, zal de levering gratis zijn.

 

FSC:

 

Bij E-woodproducts begrijpen we dat het milieu van groot belang is en daarom streven we er naar ons outdoorproducten te produceren met respect voor de natuur. Onze producten dragen het FSC-label, een internationaal erkend keurmerk dat garant staat voor verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor E-woodproducts, kiest u ook voor een duurzame wereld.

 

Heeft u vragen?

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op +32 484 13 78 50 of via email. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):14 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Deze tuinkast wordt gemonteerd geleverd.
Afmetingen:
Hoogte:182
Breedte:60
Diepte:30
Overige kenmerken:
Dakbedekking:Nee
Nokhoogte:182
Diepte dak:30
Breedte dak:70
Wanddikte:16mm.
PDF documenten: