Teak Bloembak Sulawesi (50 x 100 x 50 cm)

EP-250270

Tijdelijk in prijs verlaagd!

243.54

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 209,95

Prijs:

€ 209,95

Bloembak teak Sulawesi: de perfecte combinatie van stijl en functie

Deze prachtige bloembak is gemaakt van de hardhoutsoort teakhout. Het pakket wordt geleverd als bouwpakket, zodat u het in een handomdraai in elkaar kunt zetten.

Deze teakhouten bloembakken worden machinaal gemaakt van Indonesisch teakhout. Dit hout bezit beschermende oliën, waardoor het van nature duurzaam is voor buitengebruik. Het behandelen van deze meubels is dan ook niet nodig. Wel zullen weersinvloeden het hout een natuurlijke patina-grijze kleur geven. Desgewenst kunt u dit natuurlijke verouderingsproces tegengaan door uw meubels regelmatig te behandelen met houtolie.

U kunt de binnenkant van uw meubel bekleden met anti-worteldoek, zodat de wortels van uw planten niet door de bak naar buiten groeien! Dit materiaal is waterdoorlatend en voorkomt dat de wortels van de planten door de container naar buiten groeien.

Wat is Teak?

Teak is een houtsoort die afkomstig is van de tropische plant Tectona Grandis, die inheems is in Zuidoost-Azië. Teak wordt al lang gebruikt voor scheepsbouw en meubels omdat het bestand is tegen bederf, rot en insecten, en bovendien duurzaam en sterk is. Het is ook een zeer mooi hout met een goudbruine kleur en een fijne nerf, wat betekent dat het zeer geschikt is voor het maken van bloembakken andere decoratieve voorwerpen!

Hoe kunt u uw teakhouten plantenbak beschermen tegen beschadiging?

Als u uw teakhouten plantenbak op zijn best wilt houden, zijn hier enkele tips:

-Verwijder overtollig water met een zachte doek.

-Veeg de plantenbak vervolgens af met een vochtige doek.

-Als er nog vuil of ander materiaal op zit, gebruik dan schuurpapier om het weg te poetsen.

Welke olie raadt u aan voor teakhouten plantenbakken?

De beste oliën voor teakhouten bloembakken zijn Restol Bruin of donkerder, vanwege de sterke vergrijzing van deze houtsoorten.

De belangrijkste reden waarom u Restol Brown of donkerder moet kiezen, is dat deze kleuren goed zullen verouderen met het teakhout. Als u een lichtere kleur kiest, lijkt het meer op verf dan op echt hout en gaat het minder lang mee.

U kunt Restol Brown ook gebruiken als u uw teakhout bloembak een nieuwe kleur wilt geven, maar toch zijn oorspronkelijke uiterlijk wilt behouden.

Wij leveren uw bestelling van teakhouten plantenbak(ken) bij u af.


We weten hoe belangrijk goede service voor u is, dus we bellen u 30 minuten voordat uw bestelling aankomt. Bij E-woodproducts zijn de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro kunt u rekenen op gratis verzending.

Montage:

In dit pakket vindt u alle benodigde materialen en instructies voor de montage van uw bloembak. Als u het liever door een van onze experts laat monteren, kan dat ook!

Alle afmetingen op een rij:

  • Hoogte: 50 cm.
  • Breedte: 100 cm
  • Lengte: 50 cm.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legaal certificaat te hebben. Hiermee wordt gecertificeerd dat zij geen hout en houtproducten van illegaal gekapte bomen op de EU-markt brengen. Het meenemen van hout uit illegale bron is zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat alle (hard)houtmaterialen en -producten die het levert en laat importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Contacteer ons!

Wij zijn er voor u.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en ons assortiment, en we horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):15 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: