Teak Bloembak Bali (30 x 70 x 37 cm)

EP-250240

Tijdelijk in prijs verlaagd!

136.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 119,95

Prijs:

€ 119,95

Bloembak teak Bali is de perfecte manier om groen toe te voegen aan uw huis

Uw teakhouten plantenbak is de perfecte manier om wat groen aan uw huis toe te voegen.

Gemaakt van Indonesisch teakhout en met gemak in elkaar gezet, kunt u in enkele minuten genieten van deze prachtige plantenbak.

De houten bloembakken zijn machinaal gemaakt van Indonesisch teakhout, dat van nature bestand is tegen verwering en veroudering. Dit betekent dat u het meubel niet hoeft te behandelen of u zorgen hoeft te maken dat het verweerd raakt door de elementen.

Om te voorkomen dat plantenwortels door de container heen groeien en schade veroorzaken, kunt u de binnenkant bedekken met antiworteldoek. Dit materiaal is waterdoorlatend en voorkomt dat wortels door de container heen groeien.

Wat is Teak?

Teak, afkomstig van de teakboom, is een hardhoutsoort die voor veel verschillende dingen kan worden gebruikt. De naam "teak" komt van het Sanskriet woord tikka, wat "dat wat geneest" betekent. De boom wordt ongeveer 60 meter hoog en heeft bladeren als een eik, maar met veel kortere takken.

De bladeren kunnen worden gebruikt om een kruidenthee te maken die veel voordelen heeft voor de gezondheid. De teakboom kan honderden jaren oud worden.

Een van de beste dingen aan teak is zijn duurzaamheid! Het is bestand tegen waterschade, waardoor het perfect is voor buitenmeubilair of terrassets. Teak kan ook binnenshuis worden gebruikt als vloerbedekking of lambrisering omdat het zo stevig is. Teak is ook bestand tegen insecten en rot - zolang het niet wordt blootgesteld aan zout water of andere chemicaliën (zoals chloor).

Teak wordt vaak gemengd met andere houtsoorten bij de bouw van meubelen omdat het zo sterk is - het kan veel slijtage verdragen zonder al te snel beschadigd te raken.

Wat is de beste manier om te voorkomen dat je teakhouten plantenbak beschadigd raakt?

Als u uw teakhouten plantenbak op zijn best wilt houden, zijn hier enkele tips:

-Verwijder overtollig water met een zachte doek.

-Veeg de plantenbak vervolgens af met een vochtige doek.

-Als er nog vuil of ander materiaal op zit, gebruik dan schuurpapier om het weg te poetsen.

Welke oliën beveelt u aan voor teakhouten plantenbak?

De beste oliën voor teakhouten bloembakken zijn Restol Bruin of donkerder, vanwege de sterke vergrijzing van deze houtsoorten.

De belangrijkste reden waarom u Restol Brown of donkerder moet kiezen, is dat deze kleuren goed zullen verouderen met het teakhout. Als u een lichtere kleur kiest, lijkt het meer op verf dan op echt hout en gaat het minder lang mee.

U kunt Restol Brown ook gebruiken als u uw teakhout bloembak een nieuwe kleur wilt geven, maar toch zijn oorspronkelijke uiterlijk wilt behouden.

Wij leveren uw bestelling van teakhouten plantenbak(ken) bij u af.


We weten hoe belangrijk goede service voor u is, dus we bellen u 30 minuten voordat uw bestelling aankomt. Bij E-woodproducts zijn de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro kunt u rekenen op gratis verzending.

Montage:

In dit pakket vindt u alle benodigde materialen en instructies voor de montage van uw bloembak. Als u het liever door een van onze experts laat monteren, kan dat ook!

In één oogopslag: Alle afmetingen

  • Hoogte: 37 cm.
  • Breedte: 70 cm
  • Lengte: 37 cm.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legaal certificaat te hebben. Hiermee wordt gecertificeerd dat zij geen hout en houtproducten van illegaal gekapte bomen op de EU-markt brengen. Het meenemen van hout uit illegale bron is zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat alle (hard)houtmaterialen en -producten die het levert en laat importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Heeft u vragen?

Wij zijn er voor u.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

We beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en ons assortiment, en we horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):10 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: