Tuinkast Clinton (215 x 137 x 70 cm)

EP-11517

Tijdelijk in prijs verlaagd!

619.14

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 469,95

Prijs:

€ 469,95

Tuinkast Clinton: een handige oplossing voor het opbergen van uw tuinbenodigdheden

De Tuinkast Clinton is een handige oplossing voor het opbergen van uw tuinbenodigdheden. De kast is gemaakt van Noord-Europees vurenhout dat onder druk behandeld is om het rot- en schimmelvrij te houden. Dit zorgt voor een lange levensduur van de kast, waardoor het een duurzame keuze is voor uw tuin.

De kast heeft dubbele deuren, waarvan er één is voorzien van een slot. Hierdoor kunt u waardevolle spullen veilig opbergen, zoals gereedschap of tuinmeubelen. De andere deur sluit met een schuifje aan de bovenkant van de deur. Dit maakt het gemakkelijk om in en uit de kast te gaan, zonder dat u een sleutel nodig hebt.

Het puntdak van de tuinkast is bedekt met behandelde rabat delen. Dit zorgt voor bescherming tegen regen en sneeuw, zodat uw opgeslagen spullen droog blijven. Helaas is er geen legplanken in de tuinkast aanwezig, maar er is wel voldoende opbergruimte voor uw spullen.

Wat is vuren hout?

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vurenboom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Alle afmetingen op een rij:

  • Hoogte: 215 cm

  • Lengte: 137 cm

  • Diepte: 70 cm

  • Binnenafmetingen: Breedte x Hoogte x Diepte: 134 x 213 x 65 cm

  • Dak afmetingen Breedte x Diepte: 148 x 78 cm (plaatsing afmetingen)

  • Diepte bij openstaande deuren: 141 cm.

  • Dikte rabatdelen: 18 mm

Wij bieden een snelle en gemakkelijke levering van dit product aan uw deur.

E-woodproducts biedt levering van dit product aan uw huis of bedrijf. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces en u kunt kiezen wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Onze goede service betekent dat we u een half uur voor aankomst bellen, zodat u weet wanneer uw bestelling zal aankomen.

Op deze manier kan u genieten van een prachtige en functionele opbergoplossing zonder zorgen over het transport of installatie.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

U kunt uw win kansen vergroten door een recensie achter te laten.

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):79 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:215 cm.
Breedte:137 cm.
Diepte:70 cm.
Binnenafmetingen:213 x 134 x 65 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Dakoppervlakte:148 x 78
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:215
Diepte dak:78
Breedte dak:148
Wanddikte:18mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Clinton