Tuinkast Trump (190 x 139 x 70 cm)

EP-11516

Tijdelijk in prijs verlaagd!

607.14

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 459,95

Prijs:

€ 459,95

Opberging kast(Trump): Verbazingwekkende tuinkasten voor al uw gereedschap en benodigdheden

Deze tuinkast is een geweldige manier om al uw tuingereedschap en benodigdheden op te bergen. Dankzij het extra diepe ontwerp past alles, van tuingereedschap tot kussens en speelgoed, op één handige plek!

Deze kast is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is behandeld voor extra duurzaamheid. Het hout is afkomstig van een duurzame bron, zodat u zich goed kunt voelen bij uw aankoop.

De houten tuinkast heeft dubbele deuren, en op één deur zit een slot om je waardevolle spullen veilig te houden. Het platte dak is afgewerkt met EPDM-rubberfolie, zodat u gerust kunt zijn dat het dak niet zal lekken in de regen. De panelen zijn voorgemonteerd en eenvoudig te monteren, waardoor deze tuinkast een koud kunstje is om te installeren. Deze tuinkast is ook voorzien van een houten vloer, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u over uw schoenen struikelt als u in uw tuin aan het werk bent!

Wat zijn de voordelen van EPDM rubberfolie?

EPDM (ethylene propylene diene terpolymer) rubberfolie is een soort synthetisch rubber dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder dakbedekking. Het is een van de meest populaire keuzes voor platte daken vanwege zijn uitstekende weerstand tegen UV-straling, ozon, hitte, kou, regen en wind. EPDM rubberfolie is ook bestand tegen veroudering, chemicaliën en brand. Het is een duurzaam, flexibel en waterdicht materiaal. Het is ook een milieuvriendelijke keuze omdat het kan worden gerecycled.

Wat is vuren hout?

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Wat zijn de voordelen van een vurenhouten tuinkasten?


Vuren houten tuinkasten zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, stevigheid en aantrekkelijke uiterlijk. Vuren hout is gemakkelijk te behandelen en te verven, waardoor de tuinkasten een aantrekkelijke toevoeging zijn aan uw tuin of terras. Bovendien is vuren hout een relatief goedkope houtsoort, waardoor de tuinkasten een betaalbare oplossing zijn voor het opbergen van al uw tuingereedschap en benodigdheden.

In één oogopslag ziet u alle afmetingen van deze product:

  • Hoogte: 190 cm

  • Lengte: 137 cm

  • Diepte: 70 cm

  • Hout: 18 mm rabat met stevig raamwerk (4,5 x 4,5 cm)

  • De benodigde ruimte om de tuin kast te plaatsen: Breedte x Diepte: 141 x 78 cm (dakafmetingen)

  • Diepte bij openstaande deuren: 144 cm.

Montage:

Dit product bevat een handleiding en al het benodigde montagemateriaal. Indien u dat wenst, kunnen wij dit product ook ter plaatse monteren door een van onze vakmensen. Deze prijs wordt getoond tijdens het bestelproces.

Onze levering

Wij hechten veel waarde aan goede service, daarom bellen wij u een half uur voor aankomst op om zeker te zijn dat u thuis bent.

Onze verzendkosten zijn maximaal 10 euro. Hoe groter uw bestelling, hoe lager het bedrag. Wanneer u besteld voor een bedrag van 200 euro of meer, bieden wij gratis levering aan.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):79 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:190 cm.
Breedte:137 cm.
Diepte:70 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Dakoppervlakte:141 x 78
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:190
Diepte dak:78
Breedte dak:141
Wanddikte:18mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Trump