Tuinkast Bush-junior (215 x 100 x 58 cm)

EP-11515

Tijdelijk in prijs verlaagd!

371.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 339,95

Prijs:

€ 339,95

Tuinopbergkast(Bush-junior) van E-woodproducts is een stevig afgewerkte tuin

De Bush-junior tuinopbergkast van E-woodproducts is een stevig afgewerkte tuinkast die ook nog eens gemakkelijk op slot te zetten is. Het is een echte aanwinst voor uw tuin! Deze tuinbergkast heeft een enkele deur en een puntdak met rabat delen.

Deze tuinkast is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en is behandeld voor een extra lange levensduur. Een duurzame keuze!

Voor een duurzame, onderhoudsarme optie kiest u deze tuinkast van Noord-Europees vurenhout. Het wordt behandeld voor een extra lange levensduur, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw tuinmeubelen zo lang mogelijk meegaan.

Wat is vuren hout?

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Wat zijn de voordelen van een vurenhouten tuinkasten?

Een vurenhouten tuinkast is een uitstekende keuze voor elke huiseigenaar die wil dat zijn buitenruimte even mooi als functioneel is. Vurenhout is een duurzaam hout dat bewezen heeft de tand des tijds te doorstaan, wat betekent dat u kunt verwachten dat uw tuinkast nog jaren meegaat.

De vurenhouten tuinkasten die we hier bij E-woodproducts aanbieden zijn gemaakt van Noord-Europees vurenhout, dat behandeld is voor extra duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat uw tuinkast zijn mooie kleur en vorm na verloop van tijd behoudt, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Naast een duurzaam materiaal heeft vurenhout ook een natuurlijke weerstand tegen rot en termieten, wat betekent dat u kunt rekenen op de structurele integriteit van uw tuinkast voor jaren na de installatie! Wij zijn er trots op dat onze producten zelfs de zwaarste klimaten kunnen weerstaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.

Alle afmetingen op een rij:

  • Hoogte: 215 cm

  • Lengte: 100 cm

  • Diepte: 58 cm

Montage:


De nodige bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen, en een handleiding is meestal beschikbaar.

  • Meegeleverd hang- en sluitwerk.

Indien gewenst kan deze product ook ter plaatse worden gemonteerd door een van onze vakmensen. De prijs voor montage wordt tijdens het bestelproces getoond.

Wij bieden een snelle en gemakkelijke levering van dit product aan uw deur.

E-woodproducts biedt levering van dit product aan uw huis of bedrijf. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces en u kunt kiezen wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Onze goede service betekent dat we u een half uur voor aankomst bellen, zodat u weet wanneer uw bestelling zal aankomen.

Op deze manier kan u genieten van een prachtige en functionele opbergoplossing zonder zorgen over het transport of installatie.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

U kunt uw win kansen vergroten door een recensie achter te laten.

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):60 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:215 cm.
Breedte:100 cm.
Diepte:58 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:215
Wanddikte:18mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Bush Junior