Tuinkast Ford (190 x 92 x 52 cm)

EP-11514

Tijdelijk in prijs verlaagd!

383.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 309,95

Prijs:

€ 309,95

Tuinkast Ford: Een oplossing voor buitenopslag

De tuinkast Ford is een ideale oplossing voor opbergproblemen in de tuin. Met een afmeting van 190 x 92 x 52 cm biedt deze tuinkast ruimte voor veel spullen, van tuingereedschap tot buitenmeubelen. Het platte dak is afgewerkt met EPDM-rubberfolie, wat de tuinkast extra bescherming biedt tegen regen, wind en UV-straling.

De tuinkast is gemaakt van Noord-Europees vurenhout, wat gekenmerkt wordt door zijn sterkte en duurzaamheid. Bovendien is het hout onder druk behandeld, wat de levensduur van de tuinkast aanzienlijk verlengt. Dit maakt de Ford tuinkast een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun opbergproblemen in de tuin.

Het vurenhout geeft de tuinkast een natuurlijke en warme uitstraling. Het is een aanwinst voor elke tuin, niet alleen vanwege de praktische opbergruimte die het biedt, maar ook vanwege het mooie uiterlijk. De tuinkast is eenvoudig te monteren en onderhouden, waardoor het een gemakkelijke keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing voor opbergproblemen in de tuin.

Wat zijn de voordelen van EPDM rubberfolie?

EPDM (ethylene propylene diene terpolymer) rubberfolie is een soort synthetisch rubber dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder dakbedekking. Het is een van de meest populaire keuzes voor platte daken vanwege zijn uitstekende weerstand tegen UV-straling, ozon, hitte, kou, regen en wind. EPDM rubberfolie is ook bestand tegen veroudering, chemicaliën en brand. Het is een duurzaam, flexibel en waterdicht materiaal. Het is ook een milieuvriendelijke keuze omdat het kan worden gerecycled.

Wat is vuren hout?

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Wat zijn de voordelen van een vurenhouten tuinkasten?

Een vurenhouten tuinkast is een uitstekende keuze voor elke huiseigenaar die wil dat zijn buitenruimte even mooi als functioneel is. Vurenhout is een duurzaam hout dat bewezen heeft de tand des tijds te doorstaan, wat betekent dat u kunt verwachten dat uw tuinkast nog jaren meegaat.

De vurenhouten tuinkasten die we hier bij E-woodproducts aanbieden zijn gemaakt van Noord-Europees vurenhout, dat behandeld is voor extra duurzaamheid. Dit zorgt ervoor dat uw tuinkast zijn mooie kleur en vorm na verloop van tijd behoudt, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Naast een duurzaam materiaal heeft vurenhout ook een natuurlijke weerstand tegen rot en termieten, wat betekent dat u kunt rekenen op de structurele integriteit van uw tuinkast voor jaren na de installatie! Wij zijn er trots op dat onze producten zelfs de zwaarste klimaten kunnen weerstaan zonder tekenen van slijtage te vertonen.Afmetingen

  • Hoogte: 190 cm

  • Lengte: 92 cm

  • Diepte: 52 cm

  • De binnenafmetingen: Hoogte x Lengte x Diepte: 178 x 88 x 47 cm

  • Benodigde ruimte om de kast te plaatsen: Lengte x Diepte: 97 x 57 cm (dak afmetingen)

  • Benodigde diepte bij openstaande deur: 150 cm

  • Dikte rabat delen: 18 mm

Is het makkelijk te monteren?

De tuinkast wordt geleverd met een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Indien gewenst kan de kast ook gemonteerd worden door een vakman van E-woodproducts. Dit maakt het gemakkelijk voor u om de kast snel en veilig te plaatsen.

Wij bieden een snelle en gemakkelijke levering van dit product aan uw deur.

E-woodproducts biedt levering van dit product aan uw huis of bedrijf. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces en u kunt kiezen wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Onze goede service betekent dat we u een half uur voor aankomst bellen, zodat u weet wanneer uw bestelling zal aankomen.

Op deze manier kan u genieten van een prachtige en functionele opbergoplossing zonder zorgen over het transport of installatie.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

U kunt uw win kansen vergroten door een recensie achter te laten.

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):58 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:190 cm.
Breedte:92 cm.
Diepte:52 cm.
Binnenafmetingen:178 x 88 x 47 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Dakoppervlakte:97 x 57
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:190
Diepte dak:57
Breedte dak:97
Wanddikte:18mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Ford