HOESLAKEN voor 200 cm KING TUINBANK

BHTB200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

62.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 49,95

Prijs:

€ 49,95

Hoes tuinbank 200 cm - bescherm je favoriete bankje!


Hoes voor een tuinbank 200 cm nodig? Bied uw tuinbanken de ultieme bescherming met deze duurzame PVC-beschermhoes. Dankzij dit waterdichte hoeslaken verlengt u de levensduur van uw E-woodproduct en bewaart het hout langer zijn topkwaliteit. Deze zwarte hoes is gemaakt uit PVC en polyester. Dit materiaal is uiterst geschikt om houten tuinmeubelen te beschermen, want het is weersbestendig, slijtvast en vraagt geen onderhoud. Onderaan het hoeslaken bevindt zich een opspansysteem, waardoor u dit product stevig kunt aanbrengen rond uw KING-producten.

Dit hoeslaken is geschikt voor de 2.00m KING Charles tuinbank en de 2.00m KING George Tuinbank of producten met de volgende maximale afmetingen (200cm x 66cm x 96cm) (Lengte x Breedte x Hoogte).
 

Wat is PVC?


PVC of polyvinylchloride is een duurzaam kunststof dat wordt geproduceerd uit aardolie en zout.
 

Wat is polyester?


Polyester is een synthetische vezel en is uiterst scheurvast, neemt weinig vocht op, zijn elastisch en kreukvrij. Polyester heeft dankzij de kromming van de vezel een zeer goede veerkracht en is zeer licht.
 

Wat is het verschil tussen PE (Polyethyleen) en PVC?


PE is minder duurzaam dan PVC omdat ze meestal in een lichtere uitvoering voorkomen bij hoeslakens Bijvoorbeeld 200 gr/m2 PE tegenover 500 gr/m2 PVC. Beschermhoezen in PE zijn dan ook opmerkelijk goedkoper dan PVC beschermhoezen.

De uitstraling van een PVC beschermhoes is ook veel chiquer dan een PE beschermzeil die er eerder goedkoop en plastiekerig uitziet.
 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:PVC - Polyester
Leeftijd:18 tot 99
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: