Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Picknicktafel Aluminium

Aan de stijlvolle, moderne aluminium picknicktafels van E-woodproducts is het aangenaam vertoeven. We hebben momenteel 5 exemplaren in ons aanbod. De Merope alumium picknicktafels kenmerken zich door hun lengte van 160 cm lang (4-6 volwassenen) en hun keramisch tafelblad. De Cujam Aluminium picknicktafels zijn dan weer 210 cm lang (6-8 volwassenen) en hebben een polywood tafelblad. Deze aluminium tafels hebben een opvallend mooi X-frame. Door deze look ogen deze moderne picknicksets fris en eigentijds. Het aluminiumframe is zo licht als een veertje, maar door het zware tafelblad staat hij heel stevig op zijn poten.
Deze tafels zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Enkel het tafelblad en de zittingen moeten even vastgeschroefd worden.

 

 

Enkele voordelen op een rij:


- Dit is een hele robuuste maar ook functionele aluminium picknicktafel, die daarenboven niet zoveel weegt en aldus gemakkelijk te verplaatsen is!
- Ze is gemaakt van aluminium met een keramisch of polywood tafelblad naar keuze.
- Geschikt voor 6 volwassenen.
- Ze is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
- Onderhoudsvrij (door het aluminium onderstel)
.
.

- Gemakkelijk te monteren met RVS schroeven.
- Goed bestand tegen weersinvloeden.
- Lees ook nog andere voordelen aan de linkerzijde van deze pagina.

Wat is aluminium?Aluminium is een buigzaam zilverwit hoofdgroepmetaal. Het is een goede geleider en bijzonder licht in gewicht vergeleken met andere metalen. Zo is het bijvoorbeeld 60% lichter dan ijzer. Toch is het een sterk materiaal, dat corrosiebestendig is en niet roest. Het leent zich goed om te verspanen vanwege de goede buigzaamheid.

Aluminium is enorm onderhoudsvriendelijk en zoals reeds gezegd ook een lichtgewicht. Daarom kan een aluminium picknicktafel erg gemakkelijk op een andere plaats neergezet worden. Ons aluminium met een sterke poedercoating is weerbestendig en bestand tegen UV-straling. Aluminium is tijdloos en stijlvol!

Wat is keramiek?Het keramieken tafelblad is gemaakt van 2 of 3 lagen dunnen lagen keramisch materiaal. Deze laatste is hardgebakken en heeft daarom uitstekende eigenschappen.

Hoe kan ik mijn tafelblad uit keramiek het best onderhouden?


U kunt de meeste vlekken verwijderen met lauw water en zeep. Echte kalkplekken kan je dan weer beter behandelen met natuurazijn. Gebruik zeker nooit hardere schuurmiddelen zoals schuurpapier, en ook geen agressieve middelen zoals zuren of chemische producten. Gebruik ook zeker geen hogedrukreiniger! Bij deze kan je de coatinglaag verwijderen. Uiteraard bent je uiterst voorzichtig met hete voorwerpen, vuur, olie, vetten.

Wat is polywood?Polywood heeft de uitstraling van hout en de voordelen van kunststof. Polywood kan je eenvoudig afwassen met lauw water. Als je echt vlekken hebt, dan gebruik je best een polywood-reiniger. Als je polywood voor het allereerst ziet, dan zou je niet zeggen dat het hier om kuntstof gaat.

Contacteer ons!Heb je een vraag over onze picknicktafels uit aluminium, dan kunt u ons hier contacteren.