Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Tuinhout - Houthandel E-woodproducts


Wij, houthandel E-woodproducts, hebben een passie voor hout! Hoe groot of klein uw project ook is, wij kunnen elke wens en eis vervullen. Als u tuinhout nodig heeft helpen onze experts u graag verder.   

 

1. Wat is constructiehout?

  

Dit omvat alle soorten hout die u voor bouwdoeleinden kunt gebruiken:

 
  

Gordingen / Dakbalken:

  
Gordingen worden in de traditionele houtbouw gebruikt om een rasterachtige structuur te creëren die het gewicht van het dak draagt. Het zijn horizontale balken die tussen de hoofdbalken lopen om het dakbedekkingsmateriaal, zoals dakpannen of shingles, te ondersteunen. 

Panlatten

  
Panlatten worden horizontaal op een hellend dak aangebracht om een bepaalde dakbedekking, vooral dakpannen, op te hangen. 

Regels

  
Regels worden ook houten balken genoemd, en vaak gebruikt voor de fundering van terras of veranda.Ze worden ook gebruikt als steun voor het dak van het huis. De belangrijkste toepassing van regelrails is het verlenen van structurele steun aan gebouwen. 

Schoren

  
Een schoor is een schuin geplaatste balk, die dient om te stevigheid van de constructie te vergroten). Denk aan de midden- en hoekpalen bij het ontwerpen van een luifel, prieel of andere structuur. 


 

2. Houten Palen:

  

Houten palen worden gebruikt om luifels, pergola's en andere structuren te ondersteunen. Ze zijn gemaakt van hout en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
  


Halfronde palen / Ronde palen in twee gezaagd:

  
Halfronde palen worden gebruikt om hekken en afrasteringen te maken. Als u deze houten regels naast elkaar plaatst, kunnen ze worden gebruikt als omheining voor uw tuin. 

Ronde houten palen:

  
Geïmpregneerd houten ronde palen bieden de hoogst mogelijke duurzaamheid. De palen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes. 

Vierkante houten palen:

  
Bent u van plan een omheining te plaatsen of een tuin aan te leggen? Onze selectie van vierkante palen omvat verschillende diktes en houtsoorten. 
 

 

3. Houten planken?

  

Deze omvatten diverse soorten planken om uw tuinklus te realiseren.Onze selectie omvat hardhouten en zachthouten planken. U kunt ook kiezen uit verschillende maten, diktes en lengtes.
  

Houten dakbeschot


Natuurlijk wilt u niet kijken naar plaatwerk onder uw dak. Houten planken (dakbeschot) zorgen voor een luxueuzere en gezelligere uitstraling.
 

Dubbel rhombusprofielplank

  
Het rhombusprofiel is een ruitvormig ontwerp dat kan worden gebruikt voor gevels, schuttingen, blokhutten, ... Het is héél populair omdat het zorgt voor een moderne en eigentijdse uitstraling. 

Halfhouts rabat

  
Halfhout is een goede keuze voor horizontale bevestiging of muren van huizen, schuren en tuinhuisjes. Halfhout heeft een goede drainage en kan worden vastgespijkerd zonder dat de spijkerkoppen zichtbaar zijn. 

Houten Planken

  
Een grote keuze aan houten planken, verkrijgbaar in verschillende soorten en afwerkingen. 

Rabat

  
Een rabatdeel of bekledingspaneel is een soort houten plank met groeven aan de onderkant en geschulpte randen aan de bovenkant. 

Schaaldeel

  
Schaaldelen of schaalplanken zijn de buitenste laag van een boomstam - het deel dat overblijft nadat de schors is verwijderd. Ze geven een natuurlijke uitstraling aan omheiningen of gebouwen. 

Onderprofielen

  
Deze onderregel gaat optrekkend vocht tegen. Voor de perfecte afwerking van een blokhut! 

Funderingsbalken

  
Funderingsbalken zijn dragende balken die de onderzijde van uw tuingebouw ondersteunen. Ze beschermen uw tuingebouw tegen vocht en rot, en ze maken uw tuingebouw steviger. 
 

 

4. Wat zijn vlonderplanken / terrasplanken?

  

Vlonderplanken en  terrasplanken zijn namen die vaak door elkaar worden gebruikt. Ze verwijzen allemaal naar hetzelfde product met hetzelfde eindresultaat: een mooi terras in uw tuin.
  


Houten Terrasplanken

  
Houten terrasplanken zijn een uitstekende manier om uw tuin te verfraaien en extra ruimte te creëren om u te vermaken.