Hardhouten tuinbanken

Hardhouten tuinbanken zijn prachtige aanvullingen op elke tuin.

Als u op zoek bent naar een bankje voor uw tuin, is hardhout een uitstekende optie. Het is duurzaam, en kan een stijlvol accent aan uw buitenruimte geven. Hardhout is sterk en gaat vele jaren mee. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en hebben een prachtige uitstraling. 

Ewout Hardhouten bank 2-zits
Sombrera Hardhouten bank 4-zits

Wat is hardhout, en is het betaalbaar?


Hardhout is een houtsoort die groeit in gematigde en tropische streken. Het is duurzamer dan zachthout en wordt meestal gebruikt voor vloeren, meubels en kasten.

Het antwoord op de eerste vraag hangt af van waar je woont. Woon je in een gematigd of tropisch gebied, dan is hardhout betaalbaar omdat het daar van nature groeit. Als u echter in een regio woont waar hardhout niet van nature groeit (zoals Canada), dan zijn ze niet zo betaalbaar omdat ze uit andere regio's moeten worden geïmporteerd.
 

Onze hardhouten tuinbanken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen, van eenvoudig tot sierlijk.


Hout is een natuurlijk materiaal dat schoonheid en stijl toevoegt aan uw tuin. Het kan gebeitst of naturel gelaten worden, afhankelijk van uw voorkeur. Houten tuinbanken zijn verkrijgbaar in een groot aantal stijlen en maten, zodat u er zeker een kunt vinden die perfect bij uw buitenruimte past.

Omdat hardhout een natuurlijk materiaal is, is het milieuvriendelijker dan andere materialen. Ook is het doorgaans zowel stevig als aantrekkelijk - waardoor het voor veel toepassingen de beste keuze is.
 

Een hardhouten tuinbank is een prima investering


Een hardhouten tuinbank is een uitstekende investering. Onze banken zijn gemaakt van massief hardhout, wat betekent dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen de elementen. Omdat hij gemaakt is van een duurzamer materiaal, zal deze bank er na drie of vier jaar nog even goed uitzien en aanvoelen.

Bovendien zijn deze banken stijlvolle stukken die karakter zullen toevoegen aan uw ruimte terwijl ze zowel functioneel als comfortabel zijn - twee functies die ze ideaal maken voor zowat elke buitenlocatie.