Kussens voor picknicktafels


Om een perfecte picknickervaring te creëren, hebben we onze eigen tuinkussens ontwikkeld voor gebruik op KING picknicktafels. Deze kussens zijn speciaal ontworpen om comfortabele zitplaatsen te bieden tijdens uw volgende picknick. Ze zijn draagbaar, lichtgewicht en gemaakt van duurzame materialen die jarenlang mee gaan. Onze kussens zijn een perfecte aanvulling op uw picknicktafel om het comfort tijdens uw bijeenkomsten te verhogen

 

Picknicktafel kussen rood 57cm
Picknicktafel kussen zwart 57cm
Picknicktafel kussen groen 57cm
Picknicktafel kussen taupe 96cm
Picknicktafel kussen zwart 96cm
Picknicktafel kussen rood 96cm

Speciaal ontworpen voor ons KING en ROYAL KING assortiment


Onze tuinkussens zijn speciaal ontworpen voor gebruik op onze KING picknicktafels en zijn de perfecte aanvulling op uw picknickplannen. Gemaakt van vocht- en vuilafstotend materiaal met een Tevlon finish, blijven deze kussens fris en schoon, zelfs na intensief gebruik. Bovendien zijn ze op maat gemaakt voor ons ROYAL assortiment picknicktafels en omhuld met 2 x 120 gram Dacron voor extra comfort. Met 2 klittenband strips blijven de kussens ook perfect op hun plaats zitten, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw picknick. Voeg wat extra comfort toe aan uw picknickplannen met onze fantastische tuinkussens!
 

Stijl en Comfort toevoegen


Tuinkussens zijn populair omdat ze comfort en stijl kunnen toevoegen aan tuinmeubelen. Ze worden vaak gebruikt om de harde en oncomfortabele zittingen van tuinmeubelen te verbeteren, zodat je comfortabeler kunt zitten of liggen tijdens het relaxen in de tuin. Tuinkussens kunnen ook worden gebruikt om de stijl van tuinmeubelen te veranderen of aan te passen aan de smaak van de eigenaar.